Artikelpromotie
Image default
Zakelijk

Breid uw klandizie uit via een radiospot

Soms is reclame via tekst niet genoeg en wilt u een groter bereik. In dat geval kunt u een radiocommercial laten maken. Hiervoor hoeft u overigens niet heel diep in de buidel te tasten. Radiospots zijn namelijk al mogelijk voor beperkte budgetten. Studio QKLQ kan bijvoorbeeld tegen scherpe tarieven werken, doordat hun aanpak direct to the point is. Dit betekent dat alleen dat wordt uitgevoerd wat ook echt nodig is voor uw radiocommercial.

Een radiocommercial zonder zorgen

Een radiospot maken hoeft u overigens ook geen kopzorgen te kosten. Studio QKLQ verzorgt de productie van A tot Z. Het concept wordt voor u gemaakt, net als een effectieve call to action. Natuurlijk kunt u ook uw eigen teksten en concepten laten uitvoeren. Voor het maken van een radiospot is circa vijf à tien dagen nodig. Heeft u echter heel veel haast, dan is een kant-en-klare radiospot ook binnen 48 uur mogelijk.

Ontdek de scherpe tarieven voor zendtijd

Ook de prijs voor het uitzenden houdt veel ondernemers tegen om een radiocommercial te laten maken. Laat u uw inkooptraject echter via Studio QKLQ uitvoeren dan zijn hoge kortingen voor de inkoop van uw zendtijd mogelijk. Ook kunt u door deze studio eventuele muziek in uw radiospot laten produceren. Dit heeft als voordeel dat u geen toestemming hoeft te vragen aan Buma/Stemra.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen radiocommercial? Neem dan gerust contact met ons op!

https://www.studioqklq.nl