Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

De meest populaire vaporizers en hoe je de juiste kiest

Als je overweegt om te beginnen met vapen, kan het overweldigend zijn om te beslissen welke vaporizer het beste bij jou past. Er zijn zoveel verschillende soorten en merken op de markt, en ze hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Om je te helpen beslissen, hebben we een lijst samengesteld van de populairste typen vaporizers en hoe je de juiste kiest voor jouw behoeften.

 

1. Draagbare vaporizers

Draagbare vaporizers zijn perfect voor mensen die onderweg willen vapen. Deze vaporizers zijn klein en lichtgewicht, wat betekent dat je ze gemakkelijk in je zak of tas kunt stoppen. Ze zijn ook meestal erg discreet en geven niet veel geur af. Er zijn allerlei verschillende soorten draagbare vaporizers, van degene die gebruik maken van wegwerp cartridges tot degene met hervulbare tanks. Als je geïnteresseerd bent in een draagbare vaporizer, zijn de Pax 3 en de Arizer Air II twee van de populairste opties.

 

2. Desktopvaporizers

Desktopvaporizers zijn ontworpen voor gebruik thuis en zijn krachtiger dan draagbare modellen. Deze vaporizers zijn meestal groter en kunnen meer damp produceren. Desktopvaporizers zijn ook een goede optie als je graag vaporizers deelt met vrienden, want ze hebben meestal meerdere slangen of buizen. Als je een desktopvaporizer overweegt, is de Volcano Classic een geweldige keuze.

 

3. Vape pennen

Vape pennen zijn kleinere draagbare apparaten die gemakkelijk in je zak of tas passen. Ze lijken qua ontwerp vaak op een pen, daarom de naam. Deze vaporizers zijn zeer discreet, wat betekent dat je ze bijna overal kunt gebruiken zonder dat iemand er achter komt. Vape pennen zijn meestal erg betaalbaar en kunnen perfect zijn voor beginners, je kunt ze verkrijgen bij 24high. De Kandypens Rubi en de Atmos Jump zijn twee van de beste vape pennen op de markt.

 

4. Concentraat vaporizers

Concentraat vaporizers zijn ontworpen om te worden gebruikt met concentraten, zoals wax of shatter. Deze vaporizers produceren meestal zeer krachtige dampen en kunnen behoorlijk prijzig zijn. Als je echter op zoek bent naar een krachtigere ervaring dan de meeste vaporizers bieden, zijn deze modellen de moeite waard. De Puffco Plus en de Kandypens Crystal zijn twee van de meest gewilde concentratie vaporizers voor hun kwaliteit en consistentie.