Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Een avond gamen met je vrienden

Een avond gamen met je vrienden

Een game-avond met de jongens is dé perfecte manier om de laatste, regenachtige, dagen van de winter goed door te komen. Iedereen neemt een luchtbed, slaapzak en kussen mee om later op de avond te kunnen crashen in de woonkamer. Eén iemand regelt de snacks en een ander regelt genoeg drankjes om de hele avond mee door te komen. De sfeer zit er goed in en iedereen heeft er zin in, dit is precies zoals je het wenst! Toch zijn er een paar dingen waar je wel aan moet denken voordat je alle jongens uitnodigt voor een game-avond. 

 

Game desktop

Niet geheel onverwachts maar een goede computer is toch wel wat een game-avond kan maken of breken. Als jullie een spel spelen en jij bent de enige met een oude of trage computer dan maakt dat de sfeer er absoluut niet beter op. Wat als je PC er ineens mee ophoudt? Of continu hapert en stottert? Bedenk van tevoren goed of jouw game PC wel geschikt is om te gebruiken op een goede game-avond of dat het wellicht tijd is om een nieuwe aan te schaffen. Je kan je gaming PC zelf samenstellen of ervoor kiezen om een kant en klare desktop aan te schaffen. Wat jouw voorkeur ook heeft, wanneer je een goede game desktop hebt, kan het tijdens het gamen in ieder geval niet veel misgaan.  

 

Geluid

Tijdens het gamen met de jongens is het heel belangrijk dat jullie goed met elkaar kunnen communiceren. Wanneer jullie op afstand een game-avond hebben is een goede headset een echte musthave. De headset voor het gamen heeft een goed audiosysteem en een ingebouwde microfoon waardoor jullie elkaar optimaal kunnen verstaan. Nooit meer doodgaan in een game omdat je jouw buddy niet goed kon verstaan en daardoor niet hoorde dat er een vijand achter je stond. 

 

Spreek af welke game jullie spelen 

De meeste vriendengroepen hebben een gezamenlijke favoriet die ze graag samen met elkaar spelen. Maar als echte gamefans kan het voorkomen dat jullie meerdere spellen samen spelen en het handig is van tevoren vast te bepalen welke game jullie gaan spelen. Als jij het nieuwste spel al in huis hebt maar de rest van je vriendengroep nog niet kun je moeilijk verwachten dat zij hem allemaal gelijk gaan aanschaffen. Tip: Vinden jullie het nu echt lastig om onderling te bepalen welke game jullie deze avond gaan spelen? De meeste stemmen gelden! Stop allemaal een papiertje met jouw favoriet daarop in een schaal of stem via een online app en laat de democratie het recht doen. 

 

https://bto.eu/