Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Je tuin opnieuw inrichten

Wanneer je je tuin opnieuw aan het inrichten bent is het soms lastig om de balans tussen planten en tegels goed te kunnen maken. Zo kan een tuin zonder enkele planten heel kil overkomen, en wanneer je te veel planten in je tuin hebt staan kan het juist weer rommelig overkomen. Het is daarom dus ook belangrijk dat je weet welke bloemen en planten je in je tuin wilt hebben. Daarnaast zijn ook de vormen en kleuren van de verschillende tegels erg belangrijk, niet alleen omdat je zo weet welk beeld je gehele tuin zal krijgen, maar ook hoe je tuin er over een jaar uit gaat zien. Het kan namelijk zo zijn dat de tegels die je uit hebt gekozen verkleuren door weer en wind en dus minder mooi worden, en tevens kan er te veel onkruid tussen de tegels groeien. Dit kost weer moeite om de tuin goed te kunnen onderhouden.

Wanneer je zelf kinderen hebt, is het ook belangrijk dat je kinderen de mogelijkheid hebben om in de tuin te kunnen spelen. Het hebben van een grasveld in de tuin is dan ook ideaal. Dit maakt de ondergrond namelijk zachter, wat veiliger is voor kinderen die per ongeluk vallen. Daarnaast krijgen ze met het gras de ruimte om fijn te spelen. Het is een goed idee om een tuin schommel in de tuin te zetten. Zo kunnen ze na het spelen lekker even uitrusten door heen en weer te slingeren, al hoeft de schommel niet groot te zijn. Ook een zandbak met een speciaal soort zand dat er voor zorgt dat geen modder ontstaat. Dit is vooral onder de creatieve kinderen handig, omdat je er op deze manier voor zorgt dat de eventuele vlekken makkelijk uit de kleding gewassen kunnen worden.

die niet meer uit de kleding komt. Ook voor creatieve kinderen is het hebben van een zandbak erg fijn. Daarom is een zandbak kopen samen met de kinderen leuk om te doen, zo kunnen zij hun favoriet uitzoeken.

 

http://www.buitenspeelgoed.nl