Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

WELKE KLEUREN ZIJN TRENDING

Jouw huisje lekker inrichten en sfeervol maken. Maar hoe dan? Welke kleuren kan je niet omheen dit jaar? Dat gaan we je hieronder proberen te vertellen. We hopen je een klein beetje te inspireren. Uiteraard is kleur en sfeer altijd enorm persoonlijk en een kwestie van smaak. Onderstaande is dan ook zeker niet bindend voor jou, oftewel beste tip of trend die we je kunnen geven is: 

Doe wat bij jou past!  

GROEN

Groen is een rustgevende kleur en deze kleur is niet meer weg te denken in de hedendaagse interieurs. Menig interieur blogger of influencer pronkt met zijn/haar groene oase van planten en stekjes in huis. Maar ook groen op de wanden en banken. Uiteraard kunnen de gordijnen niet achterblijven. En de keuze groene gordijnen is reuze. Door verschillende groentinten door het gehele huis toe te passen als ton-sur-ton, creëer je die ultiem fijne en natuurlijke sfeer de woning. Ton-sur wattus is misschien wat je denkt? Dat betekent eigenlijk letterlijk uit het Frans vertaald: kleur op kleur. Kortom kies je voor groen, dan is het wellicht leuk om de kleur door te voeren in meerdere tinten en nuances groen. Maak een mooie eigen mix van verschillende groentinten Zo ontstaat speelsheid, maar behoud je toch rust. 

BEIGE

Helemaal terug van jarenlang weggeweest. De kleur beige. Jarenlang had beige een beetje een oubollig en kneuterig imago. Zo werd er meestal eerder voor de grijstinten gekozen. Langzaam zien we een verschuiving van grijs naar beige. Zo is zelfs de een nieuwe “overgangskleur” greige ontstaan. Door te kiezen voor beige ontstaat er net als bij groen zo’n lekkere natuurlijke vibe of karakter in huis. Naast vintage karakter passen beige zandkleuren ook weer enorm goed in Ibiza Boho sjiek interieurs. Dit sfeertje in het interieur leent zich ook goed om te mixen gouden details. Wat denk je van gouden gordijnen of intbetweens. 

KLEUR IN HET INTERIEUR

Krijg je al een beetje zin om jouw interieur even onder de loep te nemen? Zin in groen, beige, goud of wat voor kleur gordijnen dan ook? Wil je meer weten over kleuren en hoe je het beste kleur kunt kiezen in jouw interieur? Dan ben je welkom in de webshop van 123gordijn.nl