Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Zomerse spontaniteit, maar hoe?

Zomerse spontaniteit, maar hoe?

De dagen zijn al een tijdje langer en lichter, de temperatuur op de thermometer eindelijk weer wat lekkerder; de zomervakantie is begonnen! Een tijd met onverwachte avonturen en spontane ontdekkingen. In de zomer worden dagelijkse patronen doorbroken en kan je je even laten meesleuren in spontaniteit; weg uit het alledaagse leventje en de sleur daarvan! Ben jij toe aan een spontaan dagje, of misschien zelfs meerdere dagen weg, maar kom je inspiratie tekort? Lees dan snel met ons mee en geniet de billen uit je broek! 

 

Onverwachts over de kop; een dagje pretpark

Je wordt wakker, het zonnetje straalt door het raam en je beseft dat het een perfecte dag is om een pretpark onveilig te maken. Geen hectische planning, niet te veel gehannes en gedoe; gewoon spontaan op pad gaan! Krijg je gezin bij een, en nodig misschien zelfs wat vrienden en familie uit voor een dagje uit in een pretpark dichtbij. Geniet van het plezier en vertier wanneer je in achtbanen sjeest of je laat vallen in een vrije val! Een dagje naar het pretpark maakt onvergetelijke herinneringen! 

 

Varen over de Friese meren

Ander idee; minstens zo leuk; laat je meevoeren door de Friese meren. Voor deze spontaniteit heb je misschien niet voldoende aan één dagje, en zou een lang weekend of midweek misschien meer op zijn plek zijn. Een boot huren Friesland, Groningen of Amsterdam is zo gepiept (check Zijda eens!); laat de wind door je haren gaan terwijl je van het zonnetje geniet liggend op het dek! Leg aan bij leuke dorpjes, zwem in het verkoelende water en geniet ‘s avonds van een heerlijke barbecue aan boord. Even nergens meer aan denken; gewoon uitrusten en genieten… dat klinkt voor velen toch als muziek in de oren! 

 

Een stads avontuur; cultuur snuiven

Soms is spontaan op pad aan de beste manier om een nieuwe stad te verkennen. Prik een stad op de kaart die je nog niet eerder hebt bezocht, of laat het lot bepalen door met je ogen dicht je vinger ergens op te laten vallen. Laat je meeslepen in de cultuur van de stad door door kronkelende straatjes te slenteren, te genieten van lokale lekkernijen en de leukste terrasjes te bezoeken. Bezoek musea, de hoogtepunten van de stad en kijk je ogen uit! Zo’n spontaan avontuur om een stad te bezoeken kan je een hele nieuwe kijk op de plaats geven; zeker als je deze stad op voorhand nog niet kende!  

 

https://zijda.nl/