Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Human dynamics

Voor mijn bedrijf ben ik op zoek naar een bedrijf die ons kan helpen met de samenwerking omdat dit zo af en toe wel wat beter kan bij ons in het bedrijf. Omdat hier nog wat winst te behalen is en omdat er zo waarschijnlijk meer werk gedaan kan worden heb ik besloten dat we onder werktijd een cursus human dynamics gaan volgen. Samenwerken is zo belangrijk binnen een bedrijf en als dit soepel gaat kun je er zo veel winst uit halen. Door onze samenwerking te verbeteren wordt de sfeer ook veel beter dat weet ik zeker. Normaal gesproken is de sfeer niet echt aanwezig en dan is het ook lastig om met veel plezier naar je werk te komen. Omdat we hier aan gaan werken hoop ik ook dat de mensen weer fijn met elkaar omgaan en zo weer met plezier naar het werk toe komen.

Sdp advies

We zijn dus wel op zoek naar iets of iemand die ons kan helpen met ons samenwerkings probleem door middel van een human dynamics cursus. Het bedrijf moet wel veel ervaring hebben zodat ik zeker weet dat het allemaal goed geregeld wordt. Ook moet het niet te duur worden allemaal aangezien we maar een klein bedrijf zijn die niet extreem veel budget hebben. Nadat ik de nodige research had gedaan kwam ik terecht op de website van Sdp advies. Dit zag er allemaal goed uit en ik besloot dat we bij dit bedrijf de cursus gingen volgen.

Samenwerken

Sinds we de cursus human dynamics hebben gedaan is de sfeer echt veel beter op het werk. Iedereen weet nu hoe ze het beste kunnen samenwerken en wat de ander fijn vindt qua communicatie. Doordat iedereen nu ook vooral wat meer rekening houdt met elkaar is de sfeer echt stukken beter en komen de meeste alweer met veel plezier naar het werk. Bedankt Sdp advies voor de goede hulp.