Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Mediator in Maastricht

In mijn zoektocht naar een mediator in Maastricht ben ik uitgekomen bij Buitengewoon Mediation. Daar las ik op de website dat wanneer je een echtscheiding wilt gaan aanvragen en dat door middel van een mediator uit Maastricht wilt laten regelen, je bij Buitengewoon Mediation aan het juiste adres bent. Graag vertel ik hierbij mijn ervaring die ik met hen bij mijn eigen echtscheiding heb gehad.

Echtscheiding laten regelen met mediation

Zoals gezegd heb ik dus helaas ook een echtscheiding meegemaakt. Het ging gewoon niet meer. Maar dan kun je dat via de heel officiële weg regelen door middel van een advocaat, of je gaat naar een mediator. Die tip kregen wij namelijk van een kennis! Echter woont hij niet in Limburg en maakte hij dus gebruik van een mediator waar wij niet helemaal naartoe gaan. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken naar een mediator uit Maastricht, onze woonplaats. En al gauw kwamen wij Buitengewoon Mediation tegen. Daar las ik op de website dat zij heel erg kindvriendelijk zijn, omdat zij het belang begrijpen van hoe ingrijpend een echtscheiding tussen hun ouders voor hen kan zijn. Aangezien wij zelf ook kinderen hebben, was dat heel erg interessant voor ons natuurlijk. Overigens vind je veel meer informatie op ouders-blog.nl. Een informatie website met o.a. ouderschapstips.

Daarom hebben wij dan ook contact met hen opgenomen. Vervolgens hebben wij direct een afspraak ingepland om samen om de tafel te gaan zitten en te kijken wat zij voor ons konden gaan betekenen.

Buitengewoon Mediation Maastricht

Zodoende is een mediator van Buitengewoon Mediation bij ons op bezoek gekomen in Maastricht. Die heeft verteld wat zij voor ons kunnen betekenen. En vroeg bij ons na waarvoor wij precies graag een mediator willen inschakelen. Daarbij gaven wij aan dat het vooral gaat om het regelen van de alimentatie. Zowel de partneralimentatie als de kinderalimentatie. Gelukkig konden zij hier heel erg goed mee overweg en gaf zij aan dat zij dat voor ons perfect kon regelen.

Uiteindelijk is alles goed afgehandeld en kunnen wij hen, wanneer je op zoek bent naar een mediator in Maastricht, zeker aanbevelen!