Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Wasmachine reparatie Bergen op Zoom

Als u problemen ondervindt met uw wasmachine, of het nu een probleem is met een deur die niet dicht gaat, uw trommel niet draait of zelfs lekt, wij zijn er om u te helpen.

Komt er een slechte geur uit uw wasmachine?

Dit is een veel voorkomend probleem. Wassen op lagere temperaturen is belangrijk voor het milieu, maar het kan betekenen dat er na verloop van tijd resten in de wasmachine worden opgebouwd.

  • Voer een lege wasbeurt uit op het heetste programma van uw machine als u hoofdzakelijk lage temperatuur instellingen gebruikt (30 ° C of 40 ° C). Een gemiddeld gezin gebruikt hun machine 4 keer per week, dus we raden u aan dit een keer per week te doen.

  • Controleer en reinig onder de deurafdichting en in de wasmiddellade. Kleding die uit de was komt met zwarte vlekken erop is vaak een teken dat resten moeten worden opgeruimd. Laat de deur van de wasmachine en de lade een beetje open wanneer deze niet in gebruik is, zodat er lucht kan circuleren. Als u kleine kinderen thuis hebt, is het raadzaam om de deur van de wasmachine te allen tijde gesloten te houden.

Wasmachine deur gaat niet open?

Zit er water in de wasmachine?

  • Als dat zo is, gaat de deur niet open als veiligheidsmaatregel. Je moet het water weg laten lopen om te zien of het probleem is opgelost. Als uw wasmachine geen afvoer functie heeft, schakelt u deze uit op het stopcontact en laat u de afvoerslang in een wastafel of bad vallen. De zwaartekracht zorgt voor de rest, maar zorg voor wat handdoeken bij de hand voor het morsen.

  • Schakel de stroom van de wasmachine uit en laat een paar minuten staan, probeer dan de deur opnieuw te openen.

  • Het vergrendelingsmechanisme is mogelijk defect. Je kunt de deur misschien ontgrendelen door de vergrendeling te manipuleren, maar forceer de deur niet of je zult ergere schade aanrichten.

Lekt uw wasmachine?

Als er water uit uw apparaat lekt, moet u eerst de kranen en de stroom uitschakelen. Voer nu de volgende controles uit:

  • Controleer of de deur dicht is: Met de meeste wasmachines kunt u de machine niet starten met de deur open. Als het rubber op de deurafdichting begint te vergaan, kan dit leiden tot een kleine hoeveelheid water onder het apparaat.

  • Staat het apparaat waterpas? Controleer of uw wasmachines op een vlakke ondergrond staat.

  • Controleer uw afvoerslang: Zorg ervoor dat uw afvoerslangen goed zijn bevestigd en niet verstopt zijn.

Als u nog steeds problemen ondervindt, belt u met wasmachine reparatie Bergen op Zoom en neemt u contact op met uw plaatselijke witgoed monteur.

 

https://www.wasmachinebreda.nl/witgoed-reparatie-bergen-op-zoom/