Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Xbrl validation uitbesteden

Als ondernemer heb je het al druk genoeg en nu al weinig tijd. Straks moet je ook nog xbrl validation gaan doen. Dit kost natuurlijk veel tijd vooral als je nog niet eerdere met xbrl gewerkt hebt. Het is bedoeld voor accountants en voor de gemiddelde ondernemer te tijdrovend.

Uitbesteden

Het goede nieuws is dat je de xbrl validation kun uitbesteden. In Nederland zijn er inmiddels diverse bedrijven dat totaal oplossingen aanbieden. De oplossing worden op maat gemaakt en de oplossingen zijn dus afhankelijk van wat je als ondernemer nodig hebt. Wil je enkel de xbrl validation uitbesteden of de gehele administratie?

   

Consultant

Wanneer je een offerte aanvraagt voor xbrl validation zal er een consultant langskomen. Die zal met je bespreken wat er allemaal mogelijk is en je kunt zelf aangeven wat je nodig hebt. De consultant zal ook zijn eigen advies geven over wat je het beste kunt doen maar de keuze is natuurlijk aan jouw als ondernemer. Wil je alleen hulp bij xbrl validation of ook op andere gebieden? Sommige ondernemers vinden het bijvoorbeeld fijne om alles op het financiële vlak uit te besteden. Zo kunnen ze zich richten op hun werk en doen waarvoor ze de onderneming hebben opgezet.

nl.visma.com/

afas.nl