Artikelpromotie
Image default
Geschenken

Tegeltje bedrukken

Tegeltje bedrukken; het origineelste fotocadeau van 2022

Lukt het maar niet om het juiste cadeau voor bijvoorbeeld je vriend, vriendin of collega uit te zoeken? Gelukkig kunnen wij je helpen. Een tegeltje bedrukken is namelijk een origineel, verrassend en persoonlijk cadeau dat eindeloos meegaat. Dit cadeau is helemaal naar wens te personaliseren en  geschikt voor vrijwel elke gelegenheid en elk persoon. Je kan hier alles, maar dan ook echt alles op laten bedrukken. Om je alvast even te helpen: denk aan leuke herinneringen samen, mooie portretfoto’s samen of toepasselijke afbeeldingen. Maar uiteindelijk weet jij natuurlijk zelf het beste wat die persoon leuk vindt.

Hoe zoek ik het juiste tegeltje uit?

Bij het tegeltje bedrukken kies je als eerst de juiste formaat en vorm. Je hebt namelijk tegeltjes in verschillende formaten. Denk bijvoorbeeld aan de maten: 11 x  11 cm, 15 x 20 cm. 15 x 15 cm of 20 x 20 cm. Je kunt ook kiezen of je voor een staand of juist een liggend tegeltje gaat. Ook kun je de vorm van het tegeltje helemaal naar wens kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een romantische gelegenheid voor een een tegeltje in hartvorm kiezen, waar je een foto van jou en je geliefde in plaatst. Of ga bijvoorbeeld voor een mooi vierkant beeld met een groepsfoto die je aan een opa of oma cadeau kunt doen. Er zijn dus mogelijkheden zat. En tja, waar de ontvanger het meest blij mee gaat zijn… dat kan alleen jij weten. 😉

Hieronder volgen nog eens 3 bonus tips zodat jij het juiste tegeltje uit kan zoeken.

Tegeltje bedrukken tip 1: Kies een tegeltje met een glanzende coating. Hierdoor komt de foto namelijk nog beter tot zijn recht.

Tegeltje bedrukken tip 2: Let er goed op of een tegeltje met handige pootjes geleverd wordt. Hierdoor is hij namelijk overal te plaatsen. 

Tegeltje bedrukken tip 3: Kijk goed naar de levertijd van het bedrijf waarbij je het laat bedrukken.  Hierdoor loop je namelijk niet het risico dat hij niet op tijd binnen is!

 

https://mijn-kado.nl/tegeltje-bedrukken/