Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Hoe kun je het douchecomfort vergroten?

Moeite met het bewegen in de badkamer, jezelf lastig in huis kunnen verplaatsen of chronisch last hebben van huidproblemen; lang niet iedereen ervaart dezelfde badkamer luxe. Waar de één behendig overweg kan met een handdoek na een lange douchebeurt, heeft de ander de grootste moeite om zich volledig te kunnen afdrogen in de badkamer. Vaak wordt dit veroorzaakt door het feit dat er sprake is van mobiliteitsproblemen. Dit gebrek aan mobiliteit beperkt de kwaliteit van leven in meerdere opzichten, dus daarom is het van groot belang dat verschillende hulpmiddelen ingezet worden om de effecten hiervan te reduceren.

Zoals net genoemd werd, zijn er een aantal methodes die het comfort douche kunnen vergroten. Naast het installeren van beugels, waaraan je je vast kan houden, en het aanschaffen van een badmat, is Lavicta onlangs met een onmisbare uitvinding voor in de badkamer gekomen. De handdoek kan namelijk de deur uit en vervangen worden door de lichaamsdroger. Deze full body dryer kent grote voordelen voor ouderen, gehandicapten of mindervaliden. Om te beginnen met het feit dat een schurende handdoek redundant is geworden, omdat de droger het lichaam van top tot teen droog blaast. Hierbij wordt uiteraard geen één plekje overgeslagen, al is het wel van belang om rustig een rondje te draaien om de aqua breeze langs alle plekjes te laten komen. Daarnaast spaar je het milieu wegens het feit dat het wassen van handdoeken overbodig is geworden. Schadelijke stoffen en chemicaliën komen niet meer in het water terecht, wat een groot verschil kan maken in de zuivering van het water.

Ervaar jij regelmatig problemen bij het afdrogen na een heerlijke douchebeurt, zou jij het liefst elke dag het gevoel willen hebben dat je je in een wellness bevindt of mis jij de badkamer luxe? Bekijk dan snel de website van Lavicta en laat je verrassen door alle voordelen van de lichaamsdroger!

https://lavicta.nl/