Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Veenendaal

Sinds kort ben ik op zoek naar houten vloeren Veenendaal. Ik ga mijn huis namelijk verbouwen en zoek daarvoor ook een nieuwe vloer. Maar in welke vloerenwinkel moet ik die bestellen? Om die vraag te kunnen beantwoorden ben ik op het internet gaan zoeken naar waar ik mijn houten vloeren het beste in Veenendaal kan bestellen. In dit blogje leg ik graag uit voor welk bedrijf ik uiteindelijk heb gekozen en hoe het eindresultaat met mijn eigen houten vloer is geworden.

Houten vloeren Veenendaal

Ik ben gaan Googelen op houten vloeren Veenendaal. En al gauw kwam ik Bax Houthandel tegen. Zij hebben vlak bij Veenendaal een vestiging zitten waar ze de houten vloeren produceren. Ook zit daar een showroom waar vele verschillende soorten houten vloeren gepresenteerd staan. Omdat ik het nog altijd fijner vind om met het blote oog producten te beoordelen, besloot ik om een bezoekje te brengen aan die vestiging. Ik werd direct geholpen door een medewerker. Hij vroeg mij wat voor een soort houten vloer ik graag zou willen.

Daarbij gaf ik aan dat ik graag een kwalitatief goede vloer wil, maar die ook weer niet teveel kost.

Lamelparket

Daarop nam de verkoper mij mee naar het budget lamelparket. Hij vertelde mij dat de naam goedkoop een ander beeld geeft bij het product, dan dat kwalitatief eigenlijk hoort. Hij gaf aan dat het een volwaardige houten vloer is en dat deze slim is opgebouwd waardoor budget lamelparket zo goedkoop is.

Uiteindelijk heb ik voor dat budget lamelparket gekozen. En hier ben ik heel erg blij mee! Bax Houthandel heeft het in de fabriek direct op maat gemaakt. En ze hebben de vloer er gisteren ingelegd. Het ziet er prachtig uit en ik ben er erg blij mee.

Dus mocht jij houten vloeren willen en je woont in Veenendaal; ga dan naar Bax!