Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Robuuste tafels

Je herinnert je vast je eerste kamer of woning nog wel. Hoogstwaarschijnlijk stond het vol met meubels die je gekregen had van familie, of voor een paar euro op de kop had getikt bij de kringloopwinkel. Hoe fijn het ook is op die manier snel en goedkoop je huis in te kunnen richten, het is verre van perfect.

Niet alleen pasten de meubels niet zo goed bij elkaar, ze waren ook niet altijd even stevig. Goede kans dat je al snel op zoek ging naar een stevigere tafel. Eentje die niet stond te wiebelen als je aan het eten was, of waar je comfortabel op kunt werken met je laptop. Tafels moeten robuust zijn, anders ga je jezelf eraan ergeren.

Voor echte robuuste tafels kom je naar Tafels99.nl. Bezoek onze showroom in Zevenaar (bij Arnhem) en laat je inspireren. We hebben tafels in enkele interieurstijl en voor elk gebruik.

Voor een robuuste eetkamertafel of robuuste tafels voor je woon- of werkkamer hebben wij een uitgebreid aanbod. Je kunt kiezen uit robuuste tafels met een eikenhouten blad in industriële stijl, kloostertafels of voor boomstamtafels. Daarnaast leveren we ook robuuste tafels van beton.

Hoe uitgebreid ons assortiment uit voorraad leverbare tafels ook is, het kan zijn dat je net even iets anders wilt. Er is immers niets zo persoonlijk als stijl.

Geen nood, want wij maken alle tafels zelf. En onze vakmensen houden wel van een uitdaging. Dus laat ons weten hoe jij jouw tafel wilt hebben en wij zorgen ervoor.

Je kunt alle kanten op

Waarom genoegen nemen met een tafel die “bijna perfect” is, als je ook pure perfectie in huis kunt halen? Kom langs bij onze showroom in Zevenaar en laat je rondleiden door onze werkplaats.

Voer vervolgens een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs om jouw woonwensen in kaart te brengen. Heb je de vorm, afmetingen, tafelblad, onderstel, kleur en afwerking gekozen? En heb je eventueel ook de bijpassende stoelen en verlichting uitgezocht? Dan gaan we voor je aan het werk. Een paar weken later staan we voor je deur, om jouw perfecte robuuste tafel af te leveren.