Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Screens online bestellen

Wie op zoek is naar screens, kan deze tegenwoordig makkelijk online bestellen. Het bestellen van screen zonwering online is eenvoudig en dan vooral wanneer je de juiste maten al vooraf hebt opgemeten. 

Een screen bestellen heeft verschillende voordelen. Screens zijn namelijk een van de meest populaire soorten zonwering van dit moment. Het heeft allemaal te maken met het feit dat screens eenvoudig en vrijwel overal kunnen worden geplaatst. 

Door het minimalistische design kan een screen bijvoorbeeld ook geplaatst worden op plekken waar andere soorten zonwering te groot voor zijn. 

Screen bestellen prijzen

Natuurlijk is dit type zonwering niet zomaar erg populair. Dit heeft namelijk ook voor een groot gedeelte te maken met de prijzen. Screens zijn namelijk in verhouding met andere soorten zonwering niet al te duur. Sterker nog, ze zijn eerder nog relatief goedkoop! 

Een screen bestel je bij screenbestellen.nl al vanaf €79, waarmee het een van de goedkoopste online aanbieders van Nederland is wanneer het om screens gaat. Deze webwinkel is gespecialiseerd in screens zonwering en kan hierdoor dan ook de prijzen laag houden. 

De lage prijzen willen overigens niets zeggen over de kwaliteit. Deze is namelijk aanzienlijk hoger dan bij de concurrent en hierdoor is het dan ook zeer interessant om hier een screen te kopen. 

Hoe werkt het bestellen van screens

Een screen bestellen is kinderlijk eenvoudig, zeker wanneer je de maten al vooraf hebt opgemeten. Nu ben je klaar om te bestellen! Op de website is het mogelijk om de maten in te voeren en vervolgens zie je direct welke screens er zoal beschikbaar zijn. 

Met het stappenplan kun je ook een screen volledig naar wens aanpassen en deze zodoende voorzien van extra opties, zoals bediening, andere doekkleuren, systeemkleuren en ga zo maar door! 

De uiteindelijke prijs wordt direct door het systeem berekend en je hoeft daardoor ook geen offerte aan te vragen. 

Waarom is het interessant om screens online te bestellen

Vooral de prijzen zijn online een stuk lager, maar dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat je bij de meeste webshops zelf voor het meetwerk en de montage moet zorgen. Dit is natuurlijk geen probleem, wanneer je een beetje handig bent. 

Zorg er altijd wel voor dat er een extra paar handjes aanwezig is om te helpen. Dit kan het een stuk makkelijker maken!  

Naast de lage prijzen is het ook nog eens makkelijker om online een screen te bestellen. Bij een showroom moet je meestal nog een afspraak maken , terwijl je online altijd direct aan de beurt bent! Ook heb je bij showrooms vaak minder keuze, het is namelijk onmogelijk om alle soorten screens in verschillende doekkleuren te laten zien.

Online is het dan weer makkelijk om bijvoorbeeld kleurstalen aan te vragen. Zo krijg je een beter idee van de mogelijkheden en hoef je er de deur niet voor uit!