Artikelpromotie
Image default
Zakelijk

Krachtige draagbare energieopslag: De oplossing voor stroomuitval binnen en buiten

Krachtige draagbare energiecentrales voor buiten- en thuisgebruik worden steeds populairder vanwege hun veelzijdigheid en draagbaarheid. Volgens een rapport van Allied Market Research groeit de wereldwijde markt voor draagbare energieopslag gestaag en wordt verwacht dat deze zal groeien tot $5,8 miljard in 2030.

De opkomst van slimme apparaten heeft geleid tot een grotere vraag naar elektriciteit, en de stijgende elektriciteitsprijzen en spanningsinstabiliteit kunnen leiden tot stroomuitval en andere problemen. De draagbare krachtcentrales zijn ontworpen om deze problemen op te lossen. Ze zijn uitgerust met zonnepanelen, die zonne-energie kunnen omzetten in elektrische energie en deze energie kunnen opslaan voor later gebruik.

Er zijn verschillende merken van draagbare krachtcentrales beschikbaar, waaronder de HinenSolar PS3000, de Bluetti 2000W, de EcoFlow Delta Pro en de Jackery 2000 Pro. Deze apparaten hebben verschillende capaciteiten en kunnen worden gebruikt voor binnen- en buitentoepassingen.

De HinenSolar PS3000 heeft een capaciteit van 2500 Wh en kan tot 6 power packs ondersteunen, tot 17,5 kWh. De lithium-ijzerfosfaat-voedingsbatterij met vierkante aluminium behuizing is veilig, stabiel en duurzaam. Het uitgangsvermogen is 3000W en de piekwaarde is zo hoog als 5000W. Het ondersteunt zowel snel opladen op zonne-energie als snel opladen aan de muur, opladen met een dieselgenerator, enz.

De Bluetti 2000W heeft een lithium-ijzerfosfaat accupakket met een totale capaciteit van maximaal 2000Wh. Het wordt geleverd met twee AC-uitgangsinterfaces en ondersteunt 220V-uitvoer. Er zijn ook twee draadloze oplaadspoelen aan de bovenkant, die kunnen voldoen aan de oplaadvereisten van twee Qi-protocol draadloze oplaadapparaten.

De EcoFlow Delta Pro heeft een grote gangreserve, een ingebouwd 3600Wh accupakket en 14 uitgangsinterfaces in 6 typen. Het ondersteunt snel opladen via zonne-energie en heeft een exclusieve afstandsbediening voor real-time statusbewaking en controle.

De Jackery 2000 Pro heeft een ultragrote capaciteit van 2160 Wh en een ultrahoog vermogen van 2200 W. Het is compatibel met 99,9% van de veelgebruikte apparaten. Met 6 SolarSaga 200W zonnepanelen kan de 2000 Pro in 2,5 uur volledig worden opgeladen.

 

Websitelink: www.hinensolar.com

Merknaam: HINENSOLAR

Contactpersoon: Chris

Land: China

Stad: Shenzhen

  1. E.mail: hinensolar@gmail.com

Telefoonnummer: 0769 8992 0666

Facebook: https://www.facebook.com/HINENSOLAR

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/hinensolar