Artikelpromotie
Image default
Zakelijk

Rollup banners bedrukken

Met een rollup banner kunnen bedrijven op een betaalbare wijze een professionele bedrijfspresentatie geven. De rollup banner bestaat uit een spandoek welke opgerold wordt in een aluminium cassette. Door het plaatsen van een uitvouwbare stok aan de achterkant, wordt het doek opgespannen. Doordat een rollup banner betaalbaar, compact en licht is, wordt deze vaak ingezet bij beurzen, workshops, evenementen en tijdelijke winkelacties.

Rollup banner bedrukken

Bedrijven laten het spandoek van de rollup banner bedrukken met een afbeelding en tekst om hun product of dienst aan te prijzen. Er zijn verschillende websites waar rollup banners besteld kunnen worden. Deze aanbieders leveren de banner en bedrukken het spandoek. Het ontwerpen van het spandoek wordt uitbesteedt aan ontwerpbureaus, maar er zijn ook aanbieders, zoals Expofit, die een full-service dienst aanbieden. Bedrijven kunnen bij dit bedrijf kiezen om een kant en klaar ontwerp aan te leveren, zelf een ontwerp te maken via een online ontwerptool of ze kunnen de grafische afdeling van Expofit inschakelen.

Verschillende soorten

Afhankelijk van de over te brengen boodschap en de hoeveelheid informatie, kan er worden gekozen voor verschillende soorten rollup banners.

  • Formaat De hoogte varieert tussen 200 en 300 cm en de breedte tussen 60 tot 200 cm. Expofit biedt een rollup banner aan van 200 x 300 cm. Dit is het formaat van een standaard witte beurswand. De banner kan de standaard wand verhullen.
  • Dubbelzijdig of enkel Er zijn enkelzijdig bedrukte rollup banners, maar er zijn ook dubbelzijdige verkrijgbaar. Het voordeel van dubbelzijdige banners is dat deze overal neergezet kunnen worden omdat er geen sprake is van een witte onbedrukte achterkant. Expofit biedt de optie om twee verschillende ontwerpen op de enkelzijdige of dubbelzijdige rollup banner te bedrukken. Op deze manier kan je kiezen welke rollup banner je wanneer wil gebruiken.
  • Materiaal Rollup banners hebben een aluminium cassette waaraan een draaivoet bevestigd zit. Deze zorgt voor de stabiliteit van de banner. Er zijn ook varianten verkrijgbaar met twee draaivoeten of een systeem waarbij een draaivoet onnodig is omdat de cassette breder en steviger is.
  • Binnen- of buitengebruik Een rollup banner wordt binnen gebruikt, maar er zijn ook banners voor buitengebruik. Het doek van de outdoor rollup banner van Expofit is steviger, de voeten zijn verzwaard en ze bewegen, door het veersysteem in de stang, met de wind mee. Deze banner wordt verankerd met haringen voor extra stevigheid.
https://www.expofit.nl/