Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Drie cadeaus’ s om manlief mee te verwennen!

Drie cadeaus’ s om manlief mee te verwennen! 

Aan het prepareren voor de kerstdagen en wil je een leuk presentje onder de kerstboom neerleggen? Of is partner lief binnenkort jarig en weet je nog niet wat je voor zijn verjaardag moet komen? Of misschien heb je wel gewoon zin om hem te verrassen met een kleinigheidje, maar heb je totaal geen inspiratie? No problem; we helpen je graag een eindje op weg met een aantal leuke cadeautips voor jouw lieve vriend of man! Lees snel met ons mee en scoor daarna ’t favoriete cadeautje voor je partner.

 

Een dagje erop uit! 

Wat is er nou leuker dan herinneringen maken met vriendlief? Dat is dan ook waarom wij zo ontzettend fan zijn van dit cadeau; een voucher (laten) maken voor het uitvoeren van een activiteit met je man! Het dagje met leuke activiteiten kan variëren van de hele dag plannen, tot een zondagmiddagje karten of paintballen. Het is maar hoe je het zelf wil invullen; gegarandeerd dat jouw vriend blij wordt van het cadeau! 

 

Sommelier

Wist je dat je jouw vriend een cursus tot het worden van sommelier cadeau kan doen? En het leuke? Je kan zelf kiezen in welke soort drank je dit cadeau doet; misschien is jouw vriend wel een grotere bierliefhebber dan wijn… geef je jouw vriend gewoon een cursus tot bierdeskundige cadeau. Een cursus tot bierdeskundige betekent leren over biertjes maar deze ook zeker proeven, hoe leuk? 

 

Praktische cadeaus voor de win! 

Wil je jouw vriend nou graag iets tastbaars geven maar heb je echt geen inspiratie, en komt er bij jouw vriend niks anders uit dan ‘’ik hoef niets’’, ‘’ik heb geen wensen’’ of ‘’je hoeft me echt niks te geven’’? Ga dan voor een veilige optie; praktische cadeaus! Met praktische cadeaus sla je sowieso de spijker op z’n kop, het kan namelijk eigenlijk niet misgaan. Geen enkele man kan namelijk genoeg paren schoenen in de gang hebben staan, herenpyjama’s in de kast of leuke vesten in de la hebben liggen! Een ander leuk doch praktisch cadeau? Een horloge! Wist je dat je horloges op een superleuke manier kunt laten personaliseren, door bijvoorbeeld de plek waar jullie elkaar hebben leren kennen erin te laten graveren? 

https://www.sliponline.nl/