Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Industrieel vastgoed

Als er in deze corona tijd één ding is gebleken, dan is het wel dat de industrie sector echt onmisbaar is in het dagelijks leven. We hebben veel meer tijd om producten te kopen, om uit te zoeken wat we precies willen. Het kapitalisme in deze corona tijd heeft er toe geleid dat we meer en meer dingen kopen. Dus daarvoor hebben we natuurlijk alle fabrieken, magazijnen en transporten heel hard voor nodig. Zeker dat transport is heel belangrijk, want we kopen steeds meer dingen online. Dat is lekker makkelijk, en het kan ook niet anders nu alle winkels dicht zijn. We kunnen er gewoon niet meer onder uit, we hebben de industrie heel hard nodig in deze samenleving.

 

Dat is natuurlijk heel erg fijn als je in de industrie sector werkt of een ondernemer bent, maar het brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Een van die uitdagingen is het vinden van een goede locatie waar je je productieproces in gang kan houden. Het is als eigenaar van een bedrijf daarom heel belangrijk dat je een goede plek hebt om je productie te laten draaien en dat je een goed netwerk van transport hebt. Maar bovenal is het heel belangrijk dat al jouw gebouwen, magazijnen en fabrieken altijd heel goed onderhouden zijn. Onderhoud is echt één van de meest belangrijke dingen als je het ons van Laan35 vraagt.

 

Laan35 is een bedrijf dat zich richt op het onderhouden van vastgoed en het regelen van onderhoudswerkzaamheden. Dat doen wij niet zo maar, dat doen wij met speciale aandacht voor de industrie en alles wat er in jouw gebouwen gebeurt. Wij weten dat het belangrijk is om in de toekomst te kijken, dus daarom kunnen wij jou met het vastgoedbeheer helpen door een meerjarenplan op te stellen. Ben je benieuwd hoe zo’n meerjarenplan er uit kan zien? Bekijk dan de voorbeeld MJOP op onze website of neem gelijk contact met ons op!

https://laan35.nl/