Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Kunststof laten spuitgieten

Wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in het maken van kunststof producten voor op kantoor. Veel onderdelen daarvan kunnen wij zelf ontwikkelen. Maar helaas niet alles. Andere kunststof onderdelen die wij niet zulk kunnen maken, laten wij spuitgieten. Echter is de spuitgieterij die wij daar normaal gesproken voor inhuren, failliet gegaan. Daarom moeten wij helaas op zoek naar een ander.

 

Spuitgieterij SPF

 

Op het internet zagen wij dat er nog best veel spuitgieterijen waren! Natuurlijk moest het wel kwaliteit uitstralen. En maatwerk mogelijk zijn, zodat wij een ontwerp kunnen aanleveren die zij dan gaan spuitgieten. Al gauw kwamen wij de website van SPF tegen. Daar zagen wij dat dit inderdaad mogelijk was! We konden zelfs op gesprek komen om samen met hun ontwerpers een ontwerp te gaan maken van het product wat wij nodig hebben. Want natuurlijk kunnen wij leuke dingen gaan ontwerpen, maar betekent dat nog niet dat dat ook daadwerkelijk gemaakt kan worden. Daarom hebben wij daar toen een gesprek ingepland om erachter te komen.

 

De spuitgieterij van SPF zag er heel erg gaaf en modern uit. Wij kregen er zelfs een rondleiding! Daarna zaten wij om de tafel met een spuitgieter en een ontwerper. Wij hebben hen voorgelegd wat we graag willen laten maken. Dat punt begrepen zij in ieder geval direct. Vervolgens gaf alleen de spuitgieter aan dat op deze manier niet te kunnen realiseren. Zodoende hebben we in samenwerking met de ontwerper iets gaafs ontwikkeld, wat ook nog een goed te spuitgieten is.

 

Het product spuitgieten

 

Na verloop van tijd was alles klaar. Ook de voorbereidingen verliepen perfect. Dit is dus echt een goede, spuitgieterij SPF! Ook kunnen wij op basis van het door hen gemaakte producten aanbevelen zeker naar hen toe te gaan wanneer je op zoek bent naar een spuitgieter.