Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Tafel reserveren met je eigen restaurant website

De ontwikkeling van Sushi bij Blue Sakura Enschede en Zwolle

Helemaal van nu: sushi eten! In elke vriendengroep zit er wel minimaal één sushi liefhebber die je smeekt om eens weer sushi te gaan eten en dus kom ook jij er niet onderuit. Vooral al die mooi opgemaakte sushi gerechten trekken je aandacht en maken je nieuwsgierig naar meer, niet waar? Sushi is ook gewoon super lekker, mits goed én vers bereid. Je moet het gewoon es proberen. En waar anders dan bij hét Japanse sushi restaurant in Enschede en Zwolle? Maak kennis met Blue Sakura waar je heerlijk ongedwongen kunt genieten van de heerlijkste Japanse gerechten.

Hoe het begon met Japans restaurant Blue Sakura

Blue Sakura is gestart met de eerste vestiging in Enschede, op het pitoreske Oude-Markt plein. Daar waar vroeger de bekende pizzeria Pinocchio ooit gevestigd was, zou een nieuw sushi restaurant beginnen. En niet zomaar één, maar een kwalitatief restaurant met een all you can eat concept. Dit zou betekenen dat klanten voor een vast bedrag kunnen genieten van Japanse gerechten, warm en koud. Je raad het al, het liep storm! Enschede is de laatste jaren enorm ontwikkeld met steeds meer studenten en studenten zijn gek op all you can eat. Het was een goede zet want het restaurant viel in goede smaak en trekt sinds het ontstaan in 2011 elke dag bezoekers. Sterker nog. Er is sindsdien een 2e vestiging geopend in Zwolle!

Mond op mond reclame werkt het best.. én goede recensies

En zo gaat het balletje rollen natuurlijk. Meer en meer mensen komen in contact met Blue Sakura en zijn eigenlijk erg tevreden over het eten, de prijs en de service. Door als eerste het all you can eat concept voor sushi toe te passen in Enschede had Blue Sakura een primeur. Klanten waren dermate tevreden dat we ook positieve recensies kregen op Google. Inmiddels heeft Blue Sakura restaurant Enschede er meer dan 1200 en dat aantal groeit met de dag! Daar zijn we super trots en blij mee en het draagt bij om nieuwe klanten aan te trekken en kennis te maken met onze sushi gerechten.

Hoe zit dat nou… all you can eat sushi eten?

Sushi is typisch traditioneel Japans eten. Bij Blue Sakura serveren we honderden verschillende gerechten, variërend van koud tot warm. De sushi gerechten die met de hand worden bereid zijn sushi hapjes zoals;

  • Sushi maki
  • Sushi sashimi
  • Sushi temaki
  • Sushi gunkan

Het all you can eat concept bij Blue Sakura werkt als volgt:

Elke tafel krijgt een tablet. Op deze tablet draait een eigen stukje software en is van te voren ingesteld op de duur en reservering van jouw tafel. Zo hebben middag klanten een aangepaste kaart tegen een lager tarief en krijgen avond gasten een uitgebreide kaart tegen een wat hoge tarief. Op de tablet kun je iedere ronde aangeven hoeveel gerechten je wilt bestellen, met een maximum van 5 gerechten per persoon. Eet je met 4 mensen aan tafel, dan kun je dus 4 x 5 = 20 gerechten per ronde bestellen. Het aantal rondes is onbeperkt, de tijd is echter gelimiteerd tot 2 uur. Verlenging van de tijd kan altijd tegen meerprijs. Het is een bewezen eenvoudig en vooral leuk concept dat goed aanslaat bij jong en oud!

Onze website is ontwikkeld door Crossmedia House die een volledig eet bestel webshop in WordPress hebben ontwikkeld zonder tussenkomst van een bezorgdienst. Dit bespaart ons veel geld en daarnaast kunnen wij onze klanten veel gerichter, sneller en directer helpen bij vragen of wijzigingen van de bestellingen.

 

De next step: sushi online bestellen met je eigen website

De laatste stap is in 2017 gezet door Blue Sakura door een nieuwe website te lanceren waarop alle sushi gerechten online te bestellen zijn via de eigen website. Waarom? Omdat er veel vraag is naar thuisbezorgde kant-en-klare maaltijden. Door een eigen bestel- en betaalsysteem te lanceren, kunnen we bij Blue Sakura onze klanten óók thuis bedienen met onze vers bereide sushi gerechten. Probeer het zelf eens uit en bestel je sushi online via onze website!

Wil jij ook een eigen restaurant website, zodat je klanten direct bij jou eten kunnen bestellen in plaats van commissie betalen via een tussenpartij? Maak dan gauw een afspraak met Crossmedia House uit Hengelo en bel met 074-8512665.

https://www.crossmediahouse.nl/