Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Waar is dat feestje? Bij jou thuis natuurlijk! Want met onderstaande ideeën en tips weet iedereen precies waar dat feestje is. Sommige mensen laten hun verjaardag zomaar aan hun voorbij gaan, maar jij natuurlijk niet. Nee, jij doet er alles aan om in de juiste feeststemming te komen. Jouw hele huis is zowel binnen als buiten versierd met slingers, ballonnen en andere feestartikelen, de discolampen zijn opgehangen, de muziekinstallatie is aangesloten, de dansvloer is gereed gemaakt en de cateringservice zal over enkele minuten aanbellen met de lekkerste hapjes.

 

Versiering binnen én buiten

 

Mensen mogen best weten dat jij jarig bent. Hang daarom voor de verandering eens niet alleen slingers, ballonnen en andere feestartikelen binnenshuis op maar ook buiten, in de tuin of bij de voordeur bijvoorbeeld. Zo kun je bijvoorbeeld slingers of vlaggenlijnen voor buiten kopen. Deze slingers zijn niet van suiker en kunnen tegen een regenbuitje. Maar ook met solar LED verlichting in allerlei leuke vrolijke kleurtjes weten mensen precies waar ze moeten zijn om jou te feliciteren. Neem eens een kijkje op de website van Slingershop.nl om te zien wat er allemaal mogelijk is qua feestartikelen.

 

Dansen op de lekkerste hits

 

Vergeet die saaie standaard Hollandse verjaardagen waarbij iedereen in een kring zit en gooi er eens wat lekkere muziek tegenaan. Maak ruimte voor een heuse dansvloer in het midden van de woonkamer en hang enkele discolampen op om de voetjes gegarandeerd van de vloer te krijgen. Verjaardagen hoeven helemaal niet zo stijfjes te zijn. Los gaan op de lekkerste hits, dát is waar veel mensen zin in hebben. Sluit een goede muziekinstallatie aan en maak van te voren al even een playlist met jouw favoriete nummers. Nummers die als muziek in de oren klinken.

 

Cateringservice aan huis

 

Tijdens een goede verjaardag mogen lekkere hapjes en drankjes niet ontbreken. Je kunt natuurlijk zelf hapjes maken of deze kant-en-klaar in de winkel kopen. Wil je hier helemaal geen moeite voor hoeven doen? Overweeg dan om een cateringservice aan huis te nemen. Dan worden de hapjes kant-en-klaar en mooi gepresenteerd bij jou thuis afgeleverd. Ideaal! Want zo hoef je alleen nog maar de drankjes in te schenken.

 

https://www.slingershop.nl/