Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Afscheid groep 8 cadeau

Voor een afscheid groep 8 cadeau ben ik gaan zoeken op het internet. Dit is namelijk de aller eerste keer dat een kind van mij in groep 8 zit. En dus heb ik hier nog totaal geen ervaring mee. En naast mij nog vele andere ouders. Daarom zijn we met een select groepje op zoek gegaan naar ideeën voor een leuk cadeau voor afscheid groep 8. Graag leg ik in dit blogje wat dat uiteindelijk is geworden. En uiteraard wat de kinderen en juf ervan vonden.

Googelen op afscheid groep 8

We zijn dus eerst op afscheid groep 8 gaan Googelen. En zo vond ik allerlei ideeën voor dingen die de leerlingen zelf kunnen maken. Maar dat worden altijd dingen die men toch zo weer weg gooit. Niet alleen de juf, maar op den duur, of al snel, ook de kinderen. Daarom zocht ik naar iets meer professioneel en hogere kwaliteit. Zo vond ik vervolgens de website van Jilster. Daar las ik dat je je eigenlijk glossy kunt gaan ontwerpen. Geweldig idee! Wij zagen al helemaal voor ons dat ieder kind dan samen met zijn of haar ouders een stukje tekst zouden gaan schrijven over een moment uit dit schooljaar wat hen allebei goed bij is gebleven. Zo zou je een hele leuke verzameling kunnen krijgen van verhalen die samengebundeld zijn in een mooi tijdschrift. En qua vormgeving zijn er genoeg foto’s gemaakt die zorgen voor een opmaak.

Glossy maken

Na overlegd te hebben met andere ouders, hebben we dan ook besloten om een glossy in elkaar te gaan zetten als afscheidscadeau voor afscheid groep 8. Het verliep allemaal hartstikke voorspoedig en iedereen heeft er zijn of haar aandeel in verwerkt zitten.

Dus wanneer jij een afscheidscadeau voor afscheid groep 8 wilt geven, dan kan ik Jilster zeker van harte aanbevelen!