Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Trouwkaarten bestellen

Binnenkort willen wij trouwkaarten bestellen bij defamiliedrukker.nl. Echter hebben wij nog geen idee waar we dat moeten gaan laten doen. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken. In dit blogje leggen wij graag uit voor welke drukkerij wij hebben gekozen waar we het trouwkaarten drukken gaan laten doen. De planning is om aankomende zomer te gaan trouwen. En ruim daarvoor willen wij natuurlijk al de uitnodigingen voor de bruiloft besteld hebben, zodat we die alleen maar hoeven te verzenden. Ook zullen wij jullie natuurlijk vertellen voor welke trouwkaarten wij hebben gekozen.

De Familiedrukker

Wij hebben De Familiedrukker als drukkerij gekozen om onze trouwkaarten te laten drukken. Deze drukkerij hebben wij natuurlijk niet ineens gevonden. We hebben op Google gezocht wat voor ons de beste zou zijn, die onze trouwkaarten helemaal naar wens kon maken. Wij hebben dan ook besloten om een kijkje te gaan nemen op de website. En daar zagen wij

dat ze prachtige trouwkaarten in hun assortiment hebben! En ook niet van de minste

merken. Uiteindelijk hebben wij meerdere collecties bekeken. Maar eentje stak er toch echt bovenuit! Ieder had zijn eigen stijl. En bij deze waren het hele mooie klassieke en toch moderne trouwkaarten. Daarin hebben we er ook een gekozen en die vervolgens dan ook besteld.

Kaarten laten bezorgen

We hebben een mooie kaart uit kunnen zoeken en nu nog de kaarten laten bezorgen. We hebben een hele mooie proefkaart gekregen die vrijwel direct voldeed aan onze wensen. De bezorgingsperiode van alle trouwkaarten waren er binnen een paar werkdagen. Lekker vlot geregeld dus!

Mochten jullie als koppel nou ook op zoek zijn naar leuke trouwkaarten, dan raad ik jullie zeker De Familiedrukker aan! De site is overzichtelijk en de diversiteit aan trouwkaarten is groot. Je hebt dus lekker veel keus en het is ook snel geleverd.