Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Botgroeistimulator van Osteotron

Een tijdje geleden hoorde ik dat wanneer je een botbreuk hebt, je het beste de botcellen kunt stimuleren. Dit door middel van een botgroeistimulator van Osteotron. Ik ben op dat bedrijf gekomen toen ik op het internet daarover een artikel las. Een topsporter had een botbreuk opgelopen en wou voor een toernooi natuurlijk zo snel mogelijk hersteld zijn. Daarom is hij gestart met een botgroeistimulator, om de botgroei door middel van signalen te stimuleren. En dat voor mij 20 minuten per dag! Ik heb zelf dit apparaat ook gehuurd. En vertel daar graag meer over.

Botgroei stimuleren

Zelf heb ik helaas een botbreuk opgelopen bij het skiën. De operatie is allemaal heel erg goed verlopen. Maar natuurlijk wil je hier zo snel mogelijk van verholpen zijn. Daarom ben ik daar informatie over gaan opzoeken op het internet en kwam ik zodoende dat artikel tegen. Natuurlijk vind ik het wel apart dat dat door zo’n apparaatje gestimuleerd kan worden. Maar het feit dat een bekende topsporter hier een positieve review over heeft achtergelaten, doet mij dan erg veel goed en spreekt veel vertrouwen uit.

Ik heb dan ook contact opgenomen met Osteotron en gaf aan dat ik graag een botgroeistimulator van hen wil huren. Ik kreeg er direct uitleg bij. Bijvoorbeeld dat ik 20 minuten per dag dat apparaat moet inschakelen om de botgroei te stimuleren. En het hielp bij mij al erg snel! Er werd een schema opgesteld met daarin de prognose van wanneer ik klaar moest zijn met de botbreuk. En dat was ruim voor schema!

Aanbeveling Osteotron

Het heeft bij mij dan ook zeker geholpen! Ik ben er erg blij mee dat ik het herstel van mijn botbreuk heb laten stimuleren door de botgroeistimulator van Osteotron. Daarom kan ik het iedereen dan ook van harte aanbevelen!