Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Oefentherapeut mensendieck Amstelveen

In mijn zoektocht naar een oefentherapeut voor mensendieck in Amstelveen, ben ik uitgekomen bij de website van Freedom In Motion. Dit omdat mij is geadviseerd aan deze oefentherapie te gaan doen, zodat ik natuurlijke houdingen en bewegingen beter aanleer en zal doen. Ik heb eerst namelijk bij de fysiotherapie gelopen. Maar dat mocht helaas niet baten. Zodoende ben ik gestart met het zoeken naar een oefentherapeut in de buurt van Amstelveen, daar waar ik woon.

Freedom In Motion uit Amstelveen

Via het internet ben ik dus terecht gekomen bij Freedom In Motion uit Amstelveen. En daar ben ik heel erg blij mee. Al na een paar behandelingen voelde ik mij al stukken beter. En gingen dagelijkse bewegingen en houdingen veel gemakkelijker dan daarvoor. Daarnaast is naar mijn mening het grote voordeel van Freedom In Motion dat zij op locatie kan komen (zowel op werk als thuis) of dat je naar haar praktijk toe komt. Ik heb er zelf voor gekozen om haar een keer in de week bij mij thuis langs te laten komen en een keer per week op het werk. Dit is mij uitstekend bevallen!

Ik nam contact met haar op omdat de website er erg netjes uit zag. Het voelde in ieder geval erg betrouwbaar. Daarnaast zag ik dat zij heel positieve beoordelingen / recensies op haar website had staan over haar oefentherapie Mensendieck. Zodoende heb ik een afspraak gemaakt en ben ik langsgeweest bij haar praktijk in Amstelveen.

Profijt na een paar behandelingen

Dat kennismakingsgesprek verliep heel erg goed. Mijn probleem werd haar al snel duidelijk. En zodoende heeft zij een persoonlijk plan uitgestippeld met hoe ik weer normaal mijn dagelijkse bewegingen moest kunnen gaan uitvoeren. En dat bleek ook al na een paar behandelingen! Het ging al snel stukken beter.

Ik kan jou zeker aanbevelen om ook aan oefentherapie Mensendieck te gaan doen. En wanneer je in (de buurt van) Amstelveen woont bij voorkeur bij Freedom In Motion.