Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Hovenier Heerhugowaard

Laatste kwam ik op de website van de Noord-Hollandse Tuinman terecht. Dit is een bedrijf in Heerhugowaard dat hoveniers diensten uitzet. Zodoende heb ik hen een bericht gestuurd of ze voor mij een aantal tuinen kunnen ontwerpen. Ik ben namelijk in het bezit van 3 woningen. Eén in de buurt van Heerhugowaard, één in Alkmaar en één op Texel. Voor alle woningen zocht ik iemand die de tuinen kon ontwerpen en maken en deze vond ik bij de Noord-Hollandse Tuinman. De ontwerpen kreeg ik in 2 weken toegestuurd en nog geen twee maanden later begon de hovenier met de aanleg van de tuinen. Momenteel heeft hij het resultaat opgeleverd en ik ben er super blij mee. Het is nog mooier als verwacht, en ik heb telkens het idee dat ik in het buitenland rondloop. Lees in deze blog de reden van de keuze voor De Noord-Hollandse Tuinman!

Hovenier Heerhugowaard zoeken

Via Google ben ik opzoek gegaan naar een hovenier Heerhugowaard en kwam bij De Noord-Hollandse Tuinman terecht. Ik vroeg hen een ontwerp te maken voor een tuin in Chinese stijl, Mediterraanse stijl en Egyptische stijl en ik kon het bijna niet geloven maar alle ontwerpen voldeden aan mijn wensen.  De Hovenier gaf aan dat het een X bedrag ging kosten en ik ging akkoord en al een paar weken later kon hij beginnen met de aanleg van de tuin. De hovenier Heerhugowaard begon met het uitgraven en het verwijderen van de stenen welke nog in de tuinen lagen en daarna kon de hovenier Heerhugowaard beginnen met hen aanleggen van de tuinen. Een paar weken later waren alle drie de tuinen klaar en het resultaat was oog verblindend mooi!

Om die redenen zou ik Hovenier Heerhugowaard zeer zeker aan iedereen aanbevelen, zo ook aan u lezer! De ontwerpen zijn super en de kwaliteit van  het aanleggen ook! Kijk een op de website van de Noord-Hollandse Tuinman voor meer informatie en of ze ook aan jouw wensen kunnen voldoen.