Artikelpromotie
Image default
Vakantie

Rondreis Israël

Voor een rondreis Israël ben ik met Israel Idoed Reizen op pad gegaan. Dat is het bedrijf waar ik deze rondreis heb gereserveerd. Graag leg ik in dit blogje uit waarom ik voor een rondreis Israël heb gekozen, hoe ik Israel Idoed Reizen gevonden heb en hoe de reis was.

Rondreis Israël

Maar hoe ben ik nu op een rondreis Israël gekomen? Ik zat laatst een reisprogramma op TV te kijken. En in die aflevering gingen ze naar Israël toe voor vakantie en een mooie reis. Dit vond ik er zo mooi uitzien, dat ik heb besloten om ook daar naartoe te gaan. En dan het liefst een rondreis. Dit heb ik inmiddels al in meerdere landen gedaan en is mij uitstekend bevallen. Maar waar moet ik zo’n rondreis boeken? Daarvoor ben ik gaan zoeken op het internet. En al gauw kwam ik Israël Idoed Reizen tegen. Gespecialiseerd in Israël reizen. Ik ging dan ook snel de website bekijken. En daar zag ik een heel groot overzicht van vele rondreizen door Israël! Zo ook eentje in het voorjaar. Dat is al bijna. Maar op zich ben ik wel geïnteresseerd in een last minute naar Israël toe! De reis duurt 11 dagen. Dit is dan wel te regelen met mijn werk. De reis waar ik in geïnteresseerd ben is gebaseerd op de prachtige natuur wat Israël te bieden heeft te bekijken.

De rondreis

Uiteindelijk heb ik dan ook besloten om deze rondreis Israël hier te gaan boeken. En op de dag van vertrek zijn wij naar Tel Aviv gevlogen. Daar aangekomen werden wij verwelkomd door onze gids van deze rondreis. Gelukkig een Nederlandstalige. De dagen daarna hebben wij de wonderschone natuur van Israël mogen bewonderen. En het was prachtig! Ook met een hele leuke groep. Zowel jong als oud, wat juist een mooie mix is. Ik heb dan ook erg genoten van deze rondreis en ga vast en zeker nog een keer een reis boeken bij Israel Idoed Reizen. Een echte aanrader!