Artikelpromotie
Image default
Vervoer en transport

Voor schoolreisje touringcar huren

Recent gingen wij een touringcar huren bij Noot voor een schoolreisje. Maar hoe hebben wij Noot Personenvervoer dan gevonden? En beviel de touringcar ons goed? Op onder andere die vragen geef ik in dit blogje graag een antwoord. Wanneer jij nog ervaringen hebt met een touringcarbedrijf die je graag wilt delen, dan kun je dat hieronder in een opmerking plaatsen. Op die manier zorgen wij ervoor dat anderen naar onze mening voor het juiste touringcarbedrijf kiezen.

Waar een touringcar huren?

Zoals ik al zei gaan wij dus een touringcar huren bij Noot Personenvervoer. En dat allemaal voor een schoolreisje. Uiteindelijk hebben wij de rest van die dag ook door Noot laten regelen. Want op hun website stond dat zij ons dat allemaal uit handen kunnen nemen. Door middel van hun connecties in dat wereldje. En daarbij keken zij ook naar de dag. Want ons schoolreisje gaat plaatsvinden op een maandag, omdat dat de rustigste dag van de week in de pretparken is!

Wij hebben Noot Personenvervoer gevonden toen wij gingen Googelen op touringcar huren. En daar kwamen wij er dus achter dat zij nog meer dan alleen het vervoersmiddel uit handen konden nemen. Ideaal voor ons omdat wij zo beter op het eigenlijke werk konden focussen!

Het schoolreisje

Dat hebben wij dus allemaal laten regelen door Noot Personenvervoer. En zij hielden ons daarbij perfect in contact met hoe alles verliep en wat er tot zover geregeld was etc. Ook stonden zij op de dag van het schoolreisje al voor ons klaar om iedereen op te vangen en te vervoeren naar het pretpark. Uiteindelijk verliep alles hartstikke goed en kunnen wij het laten regelen van een schoolreisje dan ook van harte aanbevelen dat door Noot Personenvervoer te laten doen.

Ken jij nog een ander goed touringcarbedrijf? Vermeldt dat dan hieronder.