Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Huis leeghalen

Huis leeghalen voor ontruiming

Moet u een huis leeghalen na het overlijden van een dierbare, een onverwachte verhuizing van een huurder of een verhuizing van een ouder familielid naar een verzorgingstehuis? Pro-Woningontruiming kan dit professioneel en efficiënt van u overnemen. Wanneer u het leeghalen van een huis professioneel laat uitvoeren houdt u zelf meer tijd over voor het regelen van andere zaken rondom de verhuizing of het overlijden van een dierbare. U heeft immers ook tijd nodig om te rouwen en het uitzoeken van de persoonlijke spullen neemt ook veel tijd in beslag. Pro-Woningontruiming biedt u graag de helpende hand. 

Hoe gaat een huis leeghalen in zijn werk?

Wanneer u de beslissing heeft genomen om een professionele partij in te schakelen voor de woningontruiming dan bent u bij Pro-Woningontruiming aan het juiste adres. Via de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Na het aanvragen van de offerte maken wij een afspraak met u om de woning te bezichtigingen. Samen met u nemen we de woning door en wat er allemaal ontruimd moet worden. Ook worden er duidelijke afspraken gemaakt over de persoonlijke spullen en welke spullen u zelf meeneemt. U hoeft dan alleen de persoonlijke spullen in te pakken en deze mee te nemen. De overige spullen worden geveild en de opbrengst hiervan wordt verrekend met de kosten van de ontruiming. Het geld wat overblijft wordt op uw rekening gestort. 

Vaak moet de woning weer opgeleverd worden in de staat waarin de woning destijds opgeleverd is. Het kan betekenen dat er kleine reparatiewerkzaamheden of schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Pro-Woningontruiming helpt u graag hierbij. Nadat de offerte opgesteld is en er is een akkoord op de offerte ontvangen is wordt op de afgesproken datum de woning ontruimt. 

Bekijk de website voor meer informatie over de diensten en opgeleverde projecten. 

https://pro-woningontruiming.nl/