Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Personal Trainer Culemborg gevonden!

Afgelopen maand heb ik verschillende keren gesport met Personal Trainer Culemborg van Triple-Fit. Ik moet over enkele weken namelijk een operatie ondergaan, en daarvoor moet ik heel fit zijn. Anders is het fysiek veel te zwaar. In het ziekenhuis heb ik om de week enkele testjes en ik wordt al steeds fitter. En dit allemaal dankzij Personal Trainer Culemborg. Ik ben bij Triple-Fit terecht gekomen door het zoeken via internet. Ik kwam namelijk na wat zoeken op de website van Triple-fit terecht. Ik heb de informatie op de website doorgelezen en heb daarna besloten me daar in te schrijven om fit te worden. Ik heb het verhaal telefonisch met de Personal Trainer besproken. Hij gaf aan er al enkele ervaringen mee te hebben en dat was voor mij het teken dat dit de Personal Trainer is waardoor ik fit wil worden. Gezond eten en drinken hoort natuurlijk ook bij een fit leven.

Personal trainer Culemborg, Triple-Fit

Triple-Fit is een Personal Trainer Culemborg die je voor een vaste lage prijs helpt met afvallen of ook fit worden. De trianers van Triple-Fit weker vanuit een passie. Ze zetten zich volledig in voor de klant en willen dat de klant tevreden de deur uitstapt. De klant moet fit worden en een gezond en gelukkig leven leiden. Ze streven ernaar het uiterste uit zichzelf en uit de klant te halen. De Personal Trainer Culemborg zorgt er met een positieve gedachte en de juiste middelen voor dat de klanten enhousiast worden met sporten en dat ze een motivatie krijgen.

Resultaat

Het is nu een maand nadat ik ben begonnen bij Triple-Fit en ik ben al bijna fit genoeg om de operatie te ondergaan. Ik zie daar wel erg tegen op maar ik moet er ook maar het positieve van in gaan zien, met die operatie word ik namelijk weer gezond. Bij deze wil ik Personal Trainer Culemborg heel erg bedanken met het helpen fitter worden en ik kan hem aan iedereen aanbevelen.