Artikelpromotie
Image default
Zakelijke dienstverlening

FileMaker ontwikkelaar

Laatst zochten wij een FileMaker ontwikkelaar. Wij liepen namelijk vast in onze organisatie. Er gingen allerlei dingen verkeerd. Waardoor er bijvoorbeeld geen contact werd opgenomen met klanten. Daar dat wel afgesproken was. En vervolgens loopt dat dan door de gehele organisatie heen. En daar wilden wij dus vanaf! Daarom zijn we gaan zoeken naar een FileMaker ontwikkelaar die een database kon gaan maken waardoor bovenstaand voorbeeld in ieder geval voorkomen konden worden.

FileMaker ontwikkelaar zoeken

Wij zijn op het internet naar een FileMaker ontwikkelaar gaan zoeken. Dit omdat wij daar nog helemaal geen ervaring mee hebben. Wij dachten eerst ook helemaal niet aan een FileMaker specialist. Maar wij namen contact op met een ander bedrijf en legden ons probleem voor. Vervolgens gaven zij een aantal opties. Waaronder dus FileMaker. Op die manier kan er een maatwerk database neergezet worden, die ervoor zorgt dat de eerst voorkomende problemen niet meer gebeuren. Daarom zijn wij dus op zoek gegaan naar iemand die zoiets voor ons kan gaan maken. Zodoende vonden wij op het internet de website defmontwikkelaar.nl. De website zag er in ieder geval erg goed uit! Ook viel het ons op dat er een aantal van zijn klanten stonden weergegeven, die iets vertelden over wat zij van De FM Ontwikkelaar vonden. En die waren allemaal hartstikke positief! Ook viel het mij op dat zij allemaal vertelden dat door middel van FileMaker, hun probleem bij hun bedrijf verholpen is.

Maatwerk database

Ik nam dan ook contact op met De FM Ontwikkelaar om te horen wat hij voor ons kon betekenen. Vervolgens hebben wij een plan uitgewerkt met wat voor ons gemaakt konden worden in FileMaker. En of dat de problemen zo opgelost werden. Toen dat helemaal mooi uitgewerkt was, is hij aan de slag gegaan.

Inmiddels gebruiken wij het systeem even en werkt het hartstikke goed! Voor een FileMaker ontwikkelaar raden wij defmontwikkelaar.nl van harte aan.