Artikelpromotie
Image default
Entertainment

Wat zijn leuke babyshower spellen?

Er zijn talloze leuke babyshower spelletjes die je kunt organiseren tijdens een babyshower om de sfeer te verhogen en de gasten te vermaken. Hier zijn enkele populaire babyshower-spellen:

1. Babyshower Bingo:
– Maak bingokaarten met woorden of afbeeldingen gerelateerd aan baby’s, zwangerschap en ouderschap. Gasten kunnen de vakjes afvinken terwijl ze luisteren naar cadeau-uitpakken of verhalen.

2. Raad de Babyvoeding:
– Laat de gasten verschillende smaken babyvoeding proeven (zonder de labels te laten zien) en laat ze raden welke smaak het is. Dit kan grappig en verrassend zijn!

3. Luierwedstrijd:
– Laat de gasten een luier om een pop of knuffelbeer doen met hun ogen dicht. Dit kan hilarische resultaten opleveren en zorgt voor veel gelach.

4. Babyfoto raden:
– Vraag de gasten om babyfoto’s van zichzelf mee te brengen. Plaats de foto’s op een bord en laat anderen raden wie welke babyfoto is.

5. Wenskaarten voor de baby:
– Zet een tafel op met blanco wenskaarten en vraag de gasten om hun wensen, advies of grappige anekdotes voor de toekomstige ouder op te schrijven.

6. Babyshower Pictionary:
– Een variant van het traditionele Pictionary-spel, maar dan met woorden of zinnen gerelateerd aan zwangerschap en baby’s.

7. Mama’s buik raden:
– Laat gasten raden hoe groot de buik van de aanstaande moeder is door een rolletje wc-papier af te scheuren op de geschatte omtrek. Dit is een leuke ijsbreker.

8. Babyshower Quiz:
– Stel een quiz op met vragen over de aanstaande ouders, babyweetjes en zwangerschap. Laat de gasten hun kennis testen en prijs de winnaar.

9. Speen speurtocht:
– Verstop kleine plastic speentjes rond de feestlocatie en organiseer een speurtocht. De gasten kunnen de speentjes verzamelen en ruilen voor kleine prijzen.

10. Babyshower Memory Game:
– Plaats babygerelateerde items op een dienblad en laat de gasten het dienblad een paar minuten bekijken. Vervolgens moeten ze proberen zich te herinneren welke items erop stonden.

Onthoud dat de keuze van spellen afhangt van het publiek en de persoonlijke voorkeuren van de aanstaande moeder. Het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft! Je kunt ook al deze leuke spellen samenvoegen in een babyshower pakket

https://babyshowersss.nl