Artikelpromotie
Image default
Kinderen

Naar het pretpark met de kinderen

Nu de helft van de Nederlanders deze zomer thuisblijft, is het tijd om toerist te zijn in eigen land. En wat is er leuker dan met het gezin naar het pretpark gaan. Gezellig samen in de botsauto’s, op hoogte genieten in het reuzenrad of durven jullie samen in de achtbaan? Wat jullie ook gaan doen, wij hebben een lijstje opgesteld met de leukste pretparken van Nederland. Tip van ons: neem een GPS horloge kind of GPS tracker mee, dat kan een hoop onrust wegnemen.

 

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen (Slagharen, Overijssel) telt meer dan 30 spannende attracties en heeft als thema het Wilde Westen. Beleef de avonturen in Attractiepark Slagharen als cowboy of indiaan. Een dagje overnachten na het bezoek? Dat kan in een van de tipi’s, een echte indianentent.

 

Attractiepark Duinrell

Attractiepark Duinrell (Wassenaar, Zuid-Holland) heeft 40 attracties en 21 glijbanen. Het tikibad is het grootste waterpark van de BeNeLux en heeft attracties voor jong en oud. ’s Zomers is het buitenbad ook geopend. Liever niet nat worden? Dan stap je in de achtbaan, rodelbaan of ga naar de speeltuin, spring op trampolines. Leuk weetje: ga omhoog in de uitkijktoren en je staat op het hoogste punt van Zuid-Holland.

 

De Efteling

Laat je betoveren in het sprookjesbos en beleef unieke attracties en parkshows in De Efteling (Kaatsheuvel, Noord-Brabant). Met 34 attracties is De Efteling geschikt voor jong en oud, met achtbanen, overdekte attracties zoals de Droomvlucht en parkshows voor de allerkleinsten.

 

Walibi Holland

Walibi Holland (Biddinghuizen, Flevoland), voorheen Six Flags Holland is het pretpark voor de echte waaghalzen. In Walibi Holland beleef je een spectaculaire dag met de familie in 35 verschillende attracties. Er zijn 20 attracties voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook voor de allerkleinsten is er voldoende te beleven.

 

En meer…

Uiteraard zijn er nog veel meer pretparken en speeltuinen die het benoemen waard zijn: Familiepark Drievliet, Julianatoren, Attractiepark Toverland, Avonturenpark Hellendoorn en de Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa. In een pretpark beleef je een gezellige dag vol avontuur met het hele gezin. Maar vergeet het GPS horloge van uw kind niet. ?

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/