Artikelpromotie
Image default
Kinderen

Voordelige kinderopvang in Rotterdam

Onze kinderopvang in Rotterdam heeft 3 locaties in Rotterdam. Gespecialiseerde pedagogische medewerkers. Gerund door een kinderbegeleider, is onze filosofie om de kloof tussen kinderopvang en ontwikkeling van het kind te overbruggen door up-to-date onderzoek naar de ontwikkeling van kinderen, naast bewezen traditionele opvoedingsmethoden en -benaderingen. 

Dit betekent dat onze begeleiders in staat zijn om de meest effectieve, verzorgende, liefdevolle en responsieve kinderopvang mogelijk te maken. Kinderopvang De Groene Tuin in Rotterdam onderscheidt zich van andere en biedt een goede omgeving voor uw kind.

Kinderopvang Rotterdam gezocht?

Bij onze kinderdagverblijf in Rotterdam streven we ernaar om begeleiders te vinden die warm, zorgzaam, zorgzaam, liefdevol en creatief zijn. Het is belangrijk voor ons dat ze inzicht hebben in de ontwikkeling van kinderen en empathische en vriendelijke zorg kunnen bieden, terwijl ze toch in staat zijn om gezonde en alle belangrijke grenzen en discipline te behouden. Onze kinderopvang is gespecialiseerd in voorschoolse, buitenschoolse en dagopvang.

De groepen op de locaties zijn zeer ruim, licht en fris ingericht. Hierbij is rekening gehouden met de desbetreffende leeftijdsgroep zodat het past bij de leeftijd en ontwikkeling.

Kinderopvang en BSO in Rotterdam

We streven naar een service van hoge kwaliteit, waarbij alle kinderen worden gewaardeerd en aan hun individuele behoeften wordt voldaan.

Alle medewerkers zullen samenwerken met gezinnen om activiteiten te bieden die voortkomen uit de interesses van onze kinderen en gaan naar hun volgende stappen.

Het emotionele welzijn van de kinderen staat even hoog op onze agenda als veiligheidsaspecten, en ons doel is om een ​​thuis weg van huis te creëren, zodat onze kinderen kunnen ontdekken, ontdekken en leren, terwijl ze zich ook ontwikkelen in vertrouwen en onafhankelijkheid.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen onze kinderopvang? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op voor een kennismaking.

De Groene Tuin Kinderopvang en BSO

https://www.degroenetuin-kdv.nl/