Artikelpromotie
Winkelen

Het zonnebrillenmerk DKNY

DKNY

DKNY is een Amerikaans modemerk van ontwerpster Donna Karan en haar partner Stephan Weiss, opgericht in 1984. DKNY staat daarom voor Donna Karen New York. Haar missie was: ‘moderne mode accessoires voor moderne mensen’. Haar ervaring deed Donna Karan op tijdens haar carrière bij Anne Klein. Alles bij elkaar heeft ze daar 15 jaar gewerkt, waarvan tien als hoofd designer. DKNY Eyewear is de divisie van zonnebrillen voor heren, dames en kinderen.

In 2001 is het bedrijf gekocht door Louis Vuitton Moët Hennessy.

Voor ieder de passende DKNY zonnebril

DKNY heeft een grote diversiteit aan modellen van zonnebrillen. Natuurlijk ontbreekt de Avaitor niet. Maar ook andere oversized monturen als het ronde en rechthoekige montuur zitten in hun assortiment.

Alle DKNY zonnebrillen worden gekenmerkt door zowel authenticiteit als moderniteit. Ook hebben de DKNY zonnebrillen de stedelijke look en zijn de woorden smart en casual tegelijkertijd van toepassing. De invloeden van ’the Big Apple’ zijn in de modellen terug te vinden. DKNY staat verder voor comfortabel draagbaar en stijlvol. Kwalitatief doen de DKNY zonnebrillen niet onder voor welk ander topmerk dan ook. DKNY zonnebrillen zijn stijlvolle en elegante brillen die te combineren met veel verschillende outfits. Of je nu gaat sporten, een snelle boodschap moet doen in een joggingbroek of ‘well dressed’ gaat dineren, een DKNY staat je altijd.

Kleurrijke monturen

Voor de modellen van zowel mannen als vrouwen geldt de monturen zich kenmerken door levendige kleurencombinaties in allerlei vormen en materialen. De heren kunnen bij de rechthoekige monturen kiezen uit verschillende kleuren blauw en groen. Dames kunnen bij de rechthoekige en ovale monturen kiezen uit blauw, bruin, rood, bordeaux, goud of zilver.

Vele vormen zonnebril glazen

DKNY zonnebrillen zijn verkrijgbaar in semi-cat-eye, semi-ovale en semi-rechthoek vormen. De glazen komen zowel in zijn omrande als semi-omrande stijlen, maar ook geheel randloos behoort tot de mogelijkheden.

http://www.fuva.nl/zonnebrillen/