Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Junglewand Kunsthaag Ecofall, Fraaie decoratie voor interieur of buiten

De Kunsthaag Jungle Ecofall matjes zijn zeer geschikt in uw interieur als wandbekleding en hoeft dus niet alleen in de tuin opgehangen te worden. Een fraaie vrolijke wand binnenshuis is in een paar minuten te creeren.

Een groene wand in het interieur is tegenwoordig steeds meer te zien, denk bijvoorbeeld aan de horeca, op vliegvelden, in wachtkamers, in universiteiten. Het neemt stress weg en het zorgt voor meer sfeer. Met een beetje groen in de omgeving is er snel een heel ander resultaat te boeken.

Eenvoudig bevestigen

De Junglewand Ecofall heeft een afmeting van 1m2 en bestaat uit vier wandmatten van 50x50cmdoor het koppelsysteem zijn ze eenvoudig aan elkaar te bundelen en bevestigen gaat door middel van een bundelband of ty rap. Eenmaal opgehangen zijn ze onderhoudsarm en is er dus verder geen werk aan. Geen uitvallende blaadjes, geen water geven. Gewoon afstoffen met een doekje als er stof op is gekomen.

Past in ieder interieur

Deze junglematjes maken een vrolijk geheel aan de muur in uw interieur omdat het uit junglebladeren bestaat, is er op deze manier meer kleur en gezelligheid. En past vrijwel in ieder interieur, er zijn maar een paar matjes nodig om een mooi effect te behalen. En groen is trending momenteel dus in de badkamer zal het zeker mooi staan maar eveneens in uw woonkamer, serre of hobbykamer.

Positieve reacties zult u zeker krijgen met de matjes en u haalt hiermee een echte eyecatcher naar binnen.

Waarom de ECOfall jungle naar binnen halen?

  • Direct een vrolijk resultaat
  • Geen onderhoud
  • Geluiddempend
  • Verminderd stress
  • Eenvoudig bevestigen
  • Past in ieder interieur
  • Eyecatcher
  • Kan uitstekend gecombineerd worden met de wandmat Greenfall.

U wilt natuurlijk ook wel een eyecatcher in uw interieur als wandbekleding, het staat zo fris en vrolijk. Ze zijn eventueel weer makkelijk te verplaatsen naar een andere plek mocht dit mogelijk zijn. Bovendien is het effect geluiddempend, dus zorgt voor een betere acoustiek.

In de webshop van KunsthaagEU zijn ze te bekijken en te bestellen, www.kunsthaag.eu

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/junglewand-kunsthaag-redfall-1m2/