Artikelpromotie
Image default
Auto’s en Motoren

Wat vervoer je allemaal met een Ford Transit Custom

Bedrijfsauto leasen

Een Ford Transit Custom kun je in diverse modellen aanschaffen maar welke je kiest is hoofdzakelijk afhankelijk van het doel dat je ermee hebt. Als je daar naar kijkt kun je een wagen aanschaffen die helemaal voor jou en je onderneming geschikt is en waar je daadwerkelijk wat aan hebt.

Ford Transit Custom voor ondernemers

Als je een bedrijf hebt waarbij je nog al eens op weg bent naar klanten om goederen af te leveren is een flinke laadruimte natuurlijk ideaal. Zit je maar alleen of met een beperkt aantal mensen in de cabine dan kies je het beste voor het model met de grootste laadruimte. Deze kan bij een lange wielbasis wel tot 6,8 m3 aan lading bevatten. Bij een korte wielbasis is de laadruimte iets kleiner. De Ford Transit met de meeste laadruimte is de Bestelauto.

Cabine en laadruimte

Het model Bestelauto heeft een enkele cabine en een grote laadruimte. Wil je liever toch de mogelijkheid hebben om met meer personen in de bus te kunnen zitten? Dan kun je kiezen voor een dubbele cabine. Deze heeft als voordeel dat de bank of stoelen opklapbaar zijn en dat je op die manier ook altijd meer laadruimte kunt creëren indien nodig.

Laat de wagen op maat maken

Een Ford Transit Custom heeft een aantal standaardkenmerken die op ieder model zitten maar je kunt de bus ook geheel aan laten passen naar eigen wens. Zo krijg je maatwerk en heb je een wagen waarmee jij alles kunt doen wat je wilt. Omdat ieders wensen en gebruik van een bedrijfswagen nu eenmaal anders zijn wordt iedere bus ook weer net even anders. Informeer altijd naar de mogelijkheden en kijk of het door jou gewenste model binnen je budget past.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/