Artikelpromotie
Image default
Zakelijk

Mooiere resultaat dankzij orbitaal lassen

Wanneer je druk bezig bent met lassen weet je als geen ander dat er verschillende varianten zijn. Het laswerk dient nu eenmaal op de juiste manier uitgevoerd te worden wat logisch is. Hiervoor zijn er tal van verschillende technieken ontworpen waaraan gehouden kan worden. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om orbitaal lassen uit te laten voeren. Dit wordt vaak gebruikt in de voedingsindustrie en farmacie. 

Wat is orbitaal lassen eigenlijk? 

Orbitaal lassen is een volledig gemechaniseerd proces wat voornamelijk wordt gebruikt bij het lassen van buizen en pijpen aan elkaar. Relatief nieuw proces, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen specialisten actief zijn die hier de nodige kennis van hebben! Neem maar eens een kijkje op de website van Pharma-tec.nl. Expertise en vakwerk loont zeer zeker bij dit bedrijf! 

Offerte opvragen? 

Wanneer je de keuze hebt weten te maken om gebruik te maken van een van de diensten die Pharma-Tec biedt. Dan doe je er goed aan om contact op te nemen met dit bedrijf en de vraag te stellen. Vervolgens zullen zij vrijblijvend een offerte opmaken en deze zenden ter goedkeuring. Is de offerte geheel naar wens? Reken er dan maar op dat je binnen enkele dagen al wordt geholpen! Kortom, de hoogste tijd om gebruik te maken van kennis en vakwerk op het gebied van lassen! 

https://www.pharma-tec.nl/diensten/orbital-welding/