Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

3 dingen waar je op moet letten bij het kopen van jongenskleding

Jongenskleding moet comfortabel zitten en lang mee gaan. De meeste jongens zitten niet stil, ze spelen graag buiten, voetballen, bouwen hutten en stoeien. Daarom is het van belang dat stoere jongens kleding sterk is en dat je zoon het vaak en lang kan dragen. Ben je benieuwd waar je op moet letten bij het kopen van kleding voor jouw zoon? Lees dan verder! 

 

Eigen mening

Bij het kopen van nieuwe kleding voor jouw zoon is het goed om te luisteren naar zijn mening. Hij moet de kleding mooi vinden, maar het belangrijkste is dat het lekker zit. Hij kans als enige voelen of een trui kriebelt of dat een broek op bepaalde punten te strak zit. Daarnaast moeten jongens lekker kunnen spelen, en dat gaat lastig in kleding dat niet lekker zit. 

 

Shop de juiste kledingmaat

Klinkt logisch. Maar is niet vanzelfsprekend. Koop jij kleding op de groei? Kinderen ontgroeien hun kleding snel. We snappen het helemaal dat je er soms voor kiest een maatje groter te kopen dan je kind werkelijk heeft. Wanneer je kleding voor je kind koopt wil je wel dat het goed zit. Te klein is niet comfortabel voor je kind maar te groot ook niet. Wil je dat je kind langer plezier heeft van z’n aankopen en kledingstukken vaker kan dragen dan één keer voordat ze te klein worden? Kies dan voor kledingitems met een regular fit. De trend deze zomer is oversized. Dus dat komt goed uit. Sommige kledingitems kun je best wat ruimer dragen. Denk aan vesten en truien. Echter wil je wel dat een T-shirt niet op de knieën van je kind hangt of dat de broek van z’n kont afzakt. Tip: rol de mouwen of broekspijpen op of koop een broek met een trekkoord. Dit staat vaak ook nog sportiever! 

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Koop duurzaam en investeer in kwalitatieve kledingstukken die lang meegaan. Wanneer je stoere jongenskleding koopt van goede kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken wanneer je kind buiten aan het spelen is. Jeans van denim is bijvoorbeeld slijtvast en stevig en kan wel tegen een stootje. Ga voor kledingstukken van sterke materialen zoals Viscose, Polyester, Tencel en wol. Deze stoffen gaan lang mee.  

 

Nummer Zestien

Ben je op zoek naar jongenskleding die geschikt is voor het buitenspelen? Bij Nummer Zestien ben je aan het juiste adres voor trendy merken voor groot en klein. Neem een kijkje op de website en ontdek het aanbod. Heb je nog een vraag over de jongenskleding? Neem dan contact op met de klantenservice. 

 

https://www.nummerzestien.eu/