Artikelpromotie
Image default
Gezondheid

Hijama den haag beste

Behandeling in Hijama, Hijama is een therapie die wordt gebruikt voor de behandeling van een breed scala aan veelvoorkomende ziekten, waaronder depressie. Veel hadit bewijzen dat het de Soenna van de Heilige Profe (vzmh) (vzmh) is. Om een breed scala aan kwalen te genezen, gebruikten de profe Mohammed (vzmh) en zijn metgezellen deze standaardpraktijk. Helaas werd hijama lange tijd als een vergeten soenna beschouwd.

Hijama

Als gevolg van de voordelen van hijama wordt het echter een steeds vaker voorkomende praktijk voor mensen die behandeling voor ziekten zoeken. Het gebruik van natte cupping is in een aantal culturen over de hele wereld de rol gaan spelen van allopathische therapie. Wij moeten er de vruchten van plukken, zoals onze profe jaren geleden had gezegd, en dat sindsdien zowel door de wetenschap als de traditie is bevestigd. 

Hijama

Nadat het bloed zich in de cups heeft opgehoopt, verwijderen de cupping therapeuten de cups en maken een korte verticale incisie over de huid waar het bloed zich heeft opgehoopt door de zuigwerking van de cups. Cups worden voor een tweede keer op dezelfde locaties gezet. Als gevolg van het vacuüm dat door de wonden wordt gecreëerd, begint het bloed eruit te stromen. Nadat het bloed uit de cups is afgevoerd, wordt de plek door de deskundige grondig gereinigd.

Hijama

Je vraagt je misschien af waar ik het over heb. Wat is de juiste manier om Hijama te dragen? Is het een onaangename ervaring? Helemaal niet. Hijama is een niet-invasief proces waarbij bekers (glas of plastic) op bepaalde plaatsen op het lichaam worden geplaatst die verband houden met verschillende aandoeningen. De negatieve druk die door deze kopjes wordt gecreëerd, is aanzienlijk. Bloed hoopt zich op onder de oppervlakkige huid als gevolg van de negatieve druk die wordt gecreëerd door het vacuüm in het lichaam.