Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Haribo snoepjes met fruitsmaak

Haribo heeft allerlei verschillende snoepjes, zoals drop, colaflesjes en gummybeertjes. Naast deze populaire snoepsoorten zijn er ook snoepjes met fruitsmaak. Ben je fan van snoep met fruitsmaak? Dan is het de moeite waard om deze zeker een keer proeven! Ben je benieuwd welke soorten fruit snoepjes er zijn? Lees dan verder en kom erachter! 

Perzikjes

De perzik snoepjes van Haribo hebben de vorm van een perzik en hebben een zachte structuur. De buitenste laag is wat harder en bestaat uit suiker. Niet alleen de vorm van het snoepje lijkt precies op een perzik, maar ook de smaak komt overeen. Ben je fan van perzik? Dan valt dit snoepje gegarandeerd in de smaak! Ze zijn verkrijgbaar in een grote en kleine variant. 

Banaantjes

De snoepbanaantjes van Haribo hebben een de vorm en kleur van een echte banaan. De structuur van dit snoepje is vergelijkbaar met dat van een schuimpje. Er zijn twee varianten van dit banaantje. Een soort is met suiker en de andere is zonder gesuikerde rand. 

Aardbeien 

Houd je van aardbeien? Dan is het de moeite waard om een keer de snoepaardbeien van Haribo te proberen. Deze snoepjes hebben de vorm en smaak van een aardbei. Het kroontje van de aardbei is groen gekleurd en de rest van het snoepje heeft een rode kleur. De structuur is vergelijkbaar met een winegum. 

Bestel het snoep bij Candyonline 

Heb je zin gekregen in een van deze snoepjes met fruitsmaak? Neem dan een kijkje op de website van candyoline.nl en ontdek het aanbod. Deze partij heeft een groot assortiment aan Haribo snoep in verschillende hoeveelheden. Je bestelt het snoep gemakkelijk online en even later is het bij je thuisbezorgd! Heb je vragen over een snoepsoort of wil je meer weten? Neem dan contact op en laat je adviseren! 

 

https://www.candyonline.nl/