Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

IJzersterke naamplaten van RVS bestelt u bij De Naambordenspecialist

Een ijzersterke naamplaat bij de voordeur, dat is een naamplaat van RVS! De meeste mensen kennen het materiaal RVS wel van schroefjes. Wanneer je bijvoorbeeld buiten iets op wilt hangen, een schutting aan het plaatsen bent of een vlonder gaat aanleggen is het gebruik van RVS schroeven vanzelfsprekend. Dit omdat RVS niet roest. De afkorting staat dan ook voor roest vrij staal.

Bij een naamplaat kunt u dus ook kiezen voor een niet roestende variant. Wel zo handig toch, aangezien een naamplaat in de meeste gevallen toch wel buiten wordt gehangen, namelijk naast de voordeur. Een grote verscheidenheid aan roest vrij stalen naamplaten is te koop bij De Naambordenspecialist. Of u nu uw naamplaat het liefst in een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige vorm ziet, De Naambordenspecialist heeft het in huis.

De afmetingen die u kunt kiezen zijn eindeloos. Van kleine RVS bordjes voor bij een portiekwoning met weinig ruimte naast de voordeur tot grote RVS borden voor bij een eengezinswoning met veel ruimte naast de deur. En het leuke is dat u er zelfs voor kan kiezen om een RVS naamplaat te combineren met plexiglas of een zwarte achterplaat. Dit geeft de naamplaat net even een andere look. RVS naamplaten zijn er ook in gebogen varianten. Als laatste zijn er ook RVS naamplaten in een bijzondere vorm, zoals een puzzelstukje, een zon, een wolkje, een maan en een toren. Deze speciale modellen staan ook erg leuk op de kinderkamer.    Tekst en huisnummer wordt in de RVS naamplaten gegraveerd, gelaserd of uitgesneden.

Sterk, landelijk en klassiek, dat is het cottage naambord

Vindt u een RVS naamplaat iets te modern, gaat u liever voor een landelijk maar toch klassiek naambord dat ook gemaakt is van een sterk materiaal? Wellicht past een stalen cottage naambord dan erg goed bij uw wensen. Deze speciale naamborden worden met de hand in Engeland gemaakt. Gegoten met de hand en met alle precisie afgewerkt. Cottage naamborden zijn te bestellen met of zonder afbeelding.

Bezoek onze site om alle RVS, cottage en vele andere soorten naamborden te bewonderen.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/