Artikelpromotie
Image default
Mode en Kleding

Nóg langer plezier van herenjeans met verfspatten

Anno nu bestaan spijkerbroeken in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Wil je kwaliteitsjeans voor heren online bestellen, dan zie je door de bomen al gauw het bos niet meer. Een van de populairste soorten denim van de afgelopen jaren is de herenjeans met verfspatten. Verfspetters geven je spijkerbroek een stoer en robuust uiterlijk. Kies je voor een broek van het merk Boragio, dan zijn de verfspetters duidelijk aanwezig, zonder te schreeuwerig te zijn en de aandacht van de rest van je outfit af te leiden.

Spijkerbroeken met een robuust karakter

Maar wist je dat herenjeans met verfspatten van dit Italiaanse merk nog meer voordelen met zich meebrengt? De broeken zijn niet alleen bewerkt met verfspetters, maar ook met andere soorten ‘slijtage’. Hierdoor gaat je outfit echt leven. Slijtplekken die er door het dragen of het wassen bijkomen, dragen alleen maar bij aan dat robuuste karakter. Dit in tegenstelling tot de standaard jeans, waar slijtage op vooral billen en knieën direct afbreuk doet aan je voorkomen.

Jeans met een zeer prettige pasvorm

Wil je kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? De bedrukking die op de Boragio denims is aangebracht, behoudt zijn karakter en verdwijnt niet door het dragen of de vele wasbeurten. Het Italiaanse merk hecht veel belang aan kwaliteit en behandelt de klant als koning. Het merk is gericht op het middensegment en het hoge segment. De prettige pasvorm, kenmerkend voor Italiaanse ontwerpers, sluit -mede dankzij de stretchstof- goed aan op je lichaam.

Ontdek dit snelgroeiende bedrijf

Het Italiaanse merk begon in 2015 met de productie van 30 broeken in 3 verschillende kleuren. Vandaag de dag worden er op jaarbasis 10.000 exemplaren verkocht en is er een brede collectie ontwikkeld. Ook bekende Nederlanders hebben het merk inmiddels ontdekt. Via sociale media is het bereik alleen maar verder gegroeid. Ga je kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? De gehele collectie, inclusief de herenjeans met verfspatten, vindt je online.