Artikelpromotie
Image default
Mode en Kleding

Een heerlijk weekend in Maastricht; mooie kleding en een workshop kleuranalyse

Kleuranalyse Maastricht met kleding advies?

Advies over kleding na een kleuranalyse in Maastricht, daar wil ik graag mijn verhaal over doen. Hoe heb ik dat ervaren? Laat ik voorop stellen dat ik de combinatie van een Kleuranalyse in Maastricht met kleding advies iedereen kan aanraden. De combinatie van een persoonsgebonden analyse op basis van je teint, haarkleur en kleur ogen met achtereenvolgens een aansluitend advies, geeft heel veel bruikbare handvaten waar je je hele leven iets aan hebt.

Persoonlijk advies of toch een workshop?

Nu heb je veel verschillende mogelijkheden met kleuradvies. Zelf ben ik altijd wel gecharmeerd van samen met anderen iets doen. En daar leent zich een workshop kleuranalyse perfect voor. Voor mij was een workshop Kleuranalyse in Maastricht dan ook een perfecte keuze om te combineren met een paar dagen shoppen in deze mooie stad. Maastricht is een prachtige stad met heel veel bijzondere kledingzaken. Door de workshop kleuradvies kon ik qua kleding nog veel gerichter shoppen in Maastricht!

Een wintertype in de zomer

Wat ik van de workshop kleuranalyse in Maastricht aan inzicht heb gekregen, is dat een ik echt wintertype ben. Zwart is mijn zogenaamde topkleur en ik kan met wit en grijs hele mooie accenten leggen. Wat een wintertype absoluut niet staat is bijvoorbeeld de kleur rood. Deze kleur moet ik echt vermijden. En met deze duidelijk aanwijzing heb ik heerlijk geshopt in Maastricht.

http://www.style-by-yvs.nl