Artikelpromotie
Image default
Mode en Kleding

Wat is het nut van een hoesje telefoon?

Uit een onderzoek van Tweakers is gebleken dat ruim 70% van de deelnemers vindt dat een hoesje noodzakelijk is om hun telefoon te beschermen. Twintig procent durft het risico te nemen dat hij stuk gaat en gebruikt geen telefoonhoesje. Sommige mensen vinden een hoesje afbreuk doen aan het design van hun smartphone. Je betaalt een fors bedrag voor een smartphone en daar wil je wel optimaal van genieten. Deze criticasters hebben het dan niet over de technische snufjes onder de motorkap, maar in het bijzonder over het uiterlijk van hun smartphone. Daar zijn wij het niet helemaal mee eens. Tegenwoordig zijn er genoeg webshops waar je terechtkunt voor het aanschaffen van telefoonhoesjes met vele voordelen. Benieuwd naar de voordelen? Wij leggen het uit!

1. Je telefoon blijft er langer mooi uitzien

De levensduur van je smartphone hangt af van een aantal factoren. De Consumentenbond geeft aan dat een smartphone gemiddeld 2,5 jaar meegaat. Factoren die van invloed kunnen zijn op de levensduur zijn bijvoorbeeld val- en stootschade, waterschade en de batterijduur. Zuinig zijn op je smartphone loont, dus laten we starten met het oplossen van de grootste boosdoener: schade van buitenaf. Hoe je dit oplost? Een trendy telefoonhoesje bestellen natuurlijk 😊!

2. Een beetje variatie kan geen kwaad

Als je een smartphone gemiddeld 2,5 jaar gebruikt, dan mag het design van toestel zo nu en dan wat opgefleurd worden. Je draagt toch ook niet elke dag dezelfde outfit? Precies! Een beetje variatie kan dus geen kwaad. En hoe kun je dat beter doen dan met een telefoonhoesje van Casimoda. Ze hebben het grootste assortiment hoesjes iPhone XR, maar verkopen ook telefooncases van andere bekende telefoonmerken.

3. Een hoesje voor betere grip

Het moge duidelijk zijn dat stoot- en valschade veel impact heeft op de levensduur van je toestel. Dat een telefoonhoesje uitkomst biedt om de val te breken, moet als speerpunt centraal staan. Maar een telefoonhoesje kan ook meer grip bieden, waardoor de kans dat je smartphone valt ook direct kleiner wordt. Je herkent deze telefoonhoesjes aan de extra griprandjes aan de zijkanten van de case, of door de extra schokabsorberende kussentjes om de hoeken van de telefooncase.