Artikelpromotie
Image default
Mode en Kleding

Wat is jouw favoriete tas?

Wat is jouw favoriete tas?

Als je een aantal tassen in je kast hebt hangen dan is er meestal wel een tas waar je de voorkeur aan geeft. Dit is natuurlijk te merken aan de mate waarin je de tas gebruikt. Vaak is het maar lastig om een andere tas te nemen dan degene die je voorkeur heeft. Om erachter te komen wat jouw favoriete tas zou kunnen zijn lees je meer in deze blog over wat de meest gebruikte tassen zijn.

Duurzaamheid is het thema van deze tijd

Als je veel bezig bent met duurzaamheid, dan heeft een duurzame tas misschien ook wel je interesse. Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen in de tassen collectie van myomy. Zij brengen tassen op de markt die gemaakt zijn van duurzaam materiaal.

 

Het materiaal dat gebruikt wordt voor deze tassen zijn allemaal vegan. Een van de meest populaire tassen van de myomy collectie is de myomy paper bag. Dit is een praktische stijlvolle tas, die ook nog eens tijdloos is. Deze tas wordt helemaal met de hand gemaakt. 

 

Hebben de grote merken nog de overhand?

Natuurlijk zijn er genoeg mensen die met een tommy hilfiger handtas hun boodschappen doen of gaan shoppen. Maar dat het een dure tas is, wil natuurlijk niet meteen zeggen dat het ook meteen de beste of de meest praktische tas is die je maar kan kiezen. 

 

Bij het kiezen van de juiste tas zou het merk een laatste keuzemogelijkheid moeten zijn. Het praktische aspect van de tas is de meest belangrijke. Het zou sneu zijn als je een peperdure tas hebt gekocht en je schoolboeken passen er niet allemaal in. Dan heb je de keuze voor je tas op een verkeerde manier gemaakt. 

 

Welke tas is momenteel in trek? 

Momenteel wordt de teddy shopper best vaak verkocht. Dit is dan ook een hele praktische tas, die je makkelijk mee kan nemen. Je kan hem over je schouder met je mee dragen. De brede banden zorgen ervoor dat deze comfortabel is tijdens het dragen over je schouder. Je zult dan ook geen last hebben van het gewicht van je tas op je schouder.

 

De teddy shopper is gemaakt van een stuk stof en twee hengsels. Het is een eenvoudige manier van het maken van de tas, maar doordat er weinig naden in zitten, heeft de tas veel minder zwakkere punten die stuk zouden kunnen gaan. Deze tassen zijn gemaakt van teddystof en voelt gewoon heel zacht en fijn aan.