Artikelpromotie
Image default
Mode en Kleding

3 tips voor de aanschaf van een voedingsbh

3 tips voor de aanschaf van een voedingsbh

Een goede voedingsbeha is eigenlijk voor iedere vrouw die borstvoeding geeft onmisbaar. De voornaamste reden dat het verstandig is om als vrouw die borstvoeding geeft er eentje te dragen is omdat het een stuk prettiger zit. Daarnaast zijn er nog tal van andere voordelen te bedenken die het dragen ervan een stukje gemakkelijker maken. Omdat er nog steeds veel vrouwen zijn, die het nut er niets direct van inzien hebben een een aantal tips voor je samengesteld en ook tevens direct een aantal voordelen voor het dragen van een voedingsbh.

Voordelen van een voedingsbh

Een voedingsbh kent tal van voordelen. Allereerst geeft het je de vrijheid om de cup van je beha overal en altijd probleemloos te kunnen losklikken om je kindje vervolgens gemakkelijk te kunnen voeden. Een ander voordeel is, is dat een voedingsbh een stuk meer ondersteuning biedt, dan dat bijvoorbeeld een bralette bh dit doen, nu zal jij je vast afvragen wat is een bralette? Dit is een bh zonder voorgevormde cups die eigenlijk weinig tot geen ondersteuning biedt. Je kunt je dus wel voorstellen wat het effect is als jij gedurende je zwangerschap of de periode erna deze bh gaat dragen.

Tips voor een goede voedingsbeha 

Ondanks het feit dat veel vrouwen heel goed weten wat nu wel of niet nodig hebben, zal je al snel merken dat bij het uitzoeken van een goede voedingsbeha eigenlijk net als bij een sportbh toch nog wel het nodige komt kijken. Om je een idee te geven, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet, die het uitzoeken ervan een stuk gemakkelijker maakt.

 

  1. Zorg voor de juiste maat

 

Het lijkt misschien een vanzelfsprekendheid, maar dat is het dus absoluut niet. Te vaak zien we dat vrouwen een bh dragen die niets past bij de maat van de cup. Dit zorgt ervoor dat de bh niet alleen niet goed aansluit, maar zorgt er ook voor de de ondersteuning niet voldoende is.

 

  1. Juiste pasvorm

 

Naast de maat, is ook de pasvorm een belangrijk onderdeel die bepaald of een bh wel of niet goed zit. Zorg er daarom dus ook altijd voor dat je weet welke pasvorm het meet voor jouw lichaam geschikt is.

 

  1. Met of zonder push up

 

De laatste keuze waar je rekening mee moet houden tijdens het uitzoeken van een voedingsbh, is of je kiest voor een bh met of zonder push up