Artikelpromotie
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop Ram 2020

Horoscoop Ram 2020

Je Zon is tot 11 augustus 2020 in een gunstig aspect van Jupiter. Uranus in je bord tot 2019 zal je blijven scherp houden en je flexibel houden met je afspraken, maar met Saturnus in Horoscoop Ram tot 2021, zal een ander Vuurteken dit brengen je geweldige nieuwe kansen tijdens dit jaar.

Carrière en geld

Dit wordt een uitstekend jaar voor je werk en je financiën. De Vuur Trine-energie brengt je plotselinge carrièrekansen met Horoskop. Mogelijk moet u de stad, provincie of zelfs naar een ander land verplaatsen. Alles kan heel goed gaan als je niet alles tot in het kleinste detail probeert te plannen. Wees voorbereid op veranderingen, maar deze veranderingen kunnen heel opwindend zijn.

Dit is een geweldig jaar om zelfstandig ondernemer te worden. Als u al een eigen bedrijf hebt, is dit een goede tijd voor uitbreiding, voor het toevoegen van een nieuw product of een nieuwe service of voor het nemen van uw bedrijf. Het is een goed moment om nieuwe dingen uit te proberen. U kunt iets uitvinden dat een plotseling succes wordt, dus zorg ervoor dat u octrooien of wettelijke bescherming aanvraagt als u daartoe in staat bent. Alles wat u probeert dat nieuw is en waar u enthousiast over bent, heeft de potentie om zeer lucratief te zijn.

Je zult merken dat er verschillende carrières zijn waar je aan zou kunnen beginnen. Uw werk kan bestaan uit verschillende projecten, deeltijdwerk, contractwerk, freelance werk, een online bedrijf vanuit huis. Alles wat u in verband met uw carrière dit jaar wilde, kan voor u vruchten afwerpen, vooral als u de afgelopen jaren het fundament hebt gelegd. Als je iets nieuws begint, probeer het voor het midden van het jaar op gang te krijgen, want de aspecten zijn gunstiger voor een nieuw begin tijdens het eerste halfjaar.

Je zou problemen kunnen hebben met gezagsdragers, iemand kan jaloers op je zijn en ze kunnen proberen je voortgang te belemmeren. Zorg ervoor dat u uw privéleven en uw zakelijke leven volledig gescheiden houdt. Laat je niet verleiden om iets persoonlijks te delen dat in de toekomst tegen je gebruikt zou kunnen zijn. Als je in een benauwende situatie terechtkomt, probeer dan elders een baan te vinden omdat de situatie illegaal is om te verbeteren waar je bent.

Het is mogelijk dat het bedrijf waarvoor u werkt een aantal grote herstructureringen uitvoert of helemaal failliet gaat. Probeer je opties open te houden. Als je intuïtie je vertelt dat er iets niet klopt, ga dan meteen op zoek naar een andere baan. Wacht niet en laat de situatie verslechteren. Als je snel handelt, zul je waarschijnlijk iets anders vinden dat veel beter is en waar je veel gelukkiger zult zijn.

Je had kunnen genieten van iets speculatiefs, maar zorg ervoor dat je je ingevingen steunt met wat serieus onderzoek voordat je je zuurverdiende geld in een aandeel, een bedrijf of een nieuwe onderneming steekt.

Uw beste tijden voor werk of zakelijke activiteiten zijn van het begin van het jaar tot 11 augustus en van 1 tot 12 september.

De belangrijkste beslissingen die van invloed kunnen zijn op je carrière zijn tussen 18 februari en 31 maart.

Relaties en liefde

Je zult dit jaar zowel sociaal als romantisch heel populair zijn.

Als u alleenstaand bent en u wilt een relatie hebben, dan is dit het jaar om op stap te gaan en uzelf op plaatsen te plaatsen waar u een in aanmerking komende partner kunt ontmoeten. Een vriend met horoscoop Kreeft kan een geliefde worden en een langdurige relatie aangaan. Anderen zullen u opmerken, en u zult een extra sprankeling hebben die u het soort partner kan aantrekken waarvan u droomde om elkaar te ontmoeten. Maar je moet je steentje bijdragen. Je kunt niet verwachten dat iemand op je deur terechtkomt zonder dat je er wat moeite voor doet. Als je bereid bent om je deel te doen, zijn de aspecten sterk in je voordeel om iemand te vinden om lief te hebben en die jou in ruil daarvoor zullen liefhebben.

Als je al een relatie hebt, is dit een goed moment om kinderen te krijgen. Als dit geen optie is, kun je de romantiek in je relatie nieuw leven inblazen en het gevoel hebben dat je weer op je huwelijksreis bent.

Met Uranus nog steeds vierkant met Pluto, hadden sommigen van jullie het misschien uit elkaar kunnen halen uit een langdurige relatie. Zorg ervoor dat u attent en zorgzaam bent voor de behoeften van de andere personen en niet alleen voor uzelf zorgt. Sternzeichen is het eerste teken in de dierenriem en weet meestal hoe te zorgen voor hun eigen behoeften, maar houdt niet altijd rekening met de andere persoon.

Je zult dit jaar zeker extra charme en magnetisme hebben, maar je moet het verstandig gebruiken. Het heeft de kracht om iemand nieuw en opwindend aan te trekken, maar het kan je ook erg verveeld en ontevreden maken met wat je hebt en een scheiding in je bestaande relatie veroorzaken vanwege je zoektocht naar iets meer. Zorg ervoor dat je de baby niet met het badwater weggooit en dat je al het mogelijke hebt gedaan om in je bestaande relatie te blijven voordat je de pijn van een scheiding of scheiding doormaakt.

Als je in je hart weet dat het echt voorbij is, doe het dan snel en sleep het niet weg. Wees eerlijk en wees bereid om een tijdje alleen te zijn, zodat je het allemaal achter je kunt laten. Verontreinig de wateren niet door u tegelijkertijd met iemand anders in te laten en reken op het feit dat iemand anders er zal zijn wanneer u uw huwelijk verlaat. Ze mogen niet wanneer de tijd komt.
Je beste tijden voor liefde, romantiek en sociale contacten zijn van 19 februari tot 20 maart, van 5 juni tot 19 juli, van 1 augustus tot 10 oktober, 29 december 2020 – 22 januari 2021.

Bron:
Zodiac Horoscoop