Artikelpromotie
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe onderhoud je een elektrische sigaret

Een elektrische sigaret heeft weinig onderhoud nodig. De e liquid moet op tijd worden bijgevuld en de coil moet eens per 2 weken vervangen worden. Het katoen in de coil wordt namelijk oud en kan dan geen vloeistof meer vasthouden. Als het katoen geen vloeistof bevat dan verhit de coil alleen het katoen en krijg je de smaak van verbrand katoen. Niet lekker! Vervang daarom op tijd je coil en damp nooit je tankje kurkdroog. Als je merkt dat de smaak wel heel erg achteruit is gegaan, dan is het tijd om je coil te vervangen. Om de coil te vervangen moet het tankje open gemaakt worden. Vervolgens draai je de oude coil eruit en plaats je een nieuwe coil in de base van de tank. Als je de coil hebt geplaatst vul dan de tank met vloeistof en laat de tank dan even staan. Na ongeveer een kwartier is de vloeistof goed in het katoen getrokken en kun je weer roken.

 

Schoonmaken

Een e smoker moet je ook altijd schoon maken. Vooral het mondstukje is belangrijk om schoon te maken. Het mondstuk ligt vaak aan je lippen en het is daarom belangrijk deze goed schoon te houden. In de meeste gevallen kan je de driptip lostrekken van de topcap. Als de driptip los is van de tank kan je hem omspoelen met warm water of even laten weken in een bakje. Het tankje moet ook regelmatig schoon gemaakt worden. Het is aan te raden om eens in de zoveel tijd je tankje even goed om te spoelen met warm water. Door je tankje schoon te houden blijft de smaak van je vloeistof beter en het is natuurlijk hygiënisch. Om je tankje schoon te maken moet je eerst alles losdraaien. De coil mag niet nat worden, leg die dus even apart. De rest van de onderdelen kan je met warm water omspoelen.

 

Reclame verboden voor elektrische sigaretten

Reclame maken voor tabaksproducten of gerelateerde producten zoals elektrische sigaretten is verboden. Dit geldt voor detaillisten, producenten, groothandelaren en importeurs. De NVWA controleert op alle mogelijke vormen van marketing, promotie, reclame en sponsoring voor deze producten.

https://wizzits.com/e-liquid/